- adis
- Častý návštěvník
lak na zbrani
zdravim,nevíte někdo,kde v praze dělají lakování zbraní.mám CZ a už je dost ošoupaná.ani nevim co to může stát.chtěl bych jí věnovat trochu péče.
-
Andy - Častý návštěvník
- yoky
- Pravidelný návštěvník
Andy píše:Lak stejne sleze. Lepsi je cas od casu novy brynyr, ktery si dilcim zpusobem sem tam opravis. Tot moje zkusenost.
Lak napr. od CZUB moc dlouho nevydrzi. Oloupe se.
Promiň Andy, ale nemohu souhlasit. Kromě povrchovek Ruthenia, Titanu a pod. lak vydrží velice mnoho. Já mám Kimbra v laku z CZUB a nosím jej deně. Nevidím žádný problém. Mimo to používám zapékací lak Gun Kote a ten je o něco horší, ale v trvanlivosti se brynýr nemůže rovnat poly laku. CZUB používá práškové lakyspecielně navrženeé a připravené ve Švícarsku. Zatím jsem moc postižených zbraní touto chorobou nevviděl.
- tomasb
- Pravidelný návštěvník
ahoj s předchozím příspěvkem jde jen ajen souhlasit. mám taky lakovanou cztu TS. z Brodu a naprostá spokojenost nevidím v tom naprosto žádný problém. dělá to na mne dojem spíš předsudku z něčeho jinýho než je klasika brynýru ,ale nemužu samozřejmně vyloučit že se na trhu muže dostat i nekvalita ale určitě ne z Brodu alespon co se laku týký. 

-
Andy - Častý návštěvník
- Obelix
- Častý návštěvník
-
glock1719 - Příspěvky: 8120
-
Voux - Pravidelný návštěvník
Když sem kupoval svojí čízu tak sem původně chtěl jedině černěnou (laku sem vůbec nevěřil). Model co sem chtěl byl ale k mání jen v laku a musel sem se proto s koupí lakovaný pistole smířit. Ta povrchová úprava mě ale postupem času přesvědčila že to je to pravý - poskytuje kvalitnější ochranu povrchu, vydrží i dost hrubý zacházení, dobře to vypadá. Můj závěr je že v Uherskym Brodě laky na zbraních dělat uměj.
-
magnum357 - Občasný návštěvník
- vitor
- Pravidelný návštěvník
- tomasb
- Pravidelný návštěvník
vitor píše:Taky jsem zaslechl, že zbraně co jsou s lakem mají na rámu různé kazy proto se nedává brinír, ale lak.
tak to mě teda vážně rozesmálo. zbrojovka by si nedovolila poslat na trh produkci se špatnýma rámama nebo závěry!! případná ztráta reputace a tudíž klienteli by byla naprosto likvidační . a to nepopisuju peripetie při soudních tahanicích na základě podaných žalob, potom co se lakem maskujícím 'zmetkum' začnou trhat rámy nebo závěry při střelbě a mrzačit vlastníky .to je přece nesmysl. něco takovího není možný.a i kdyby byli poškozeny tak maximálně hrubostí povrch což lak zalije a tudíž uhladí.jsem vlasníkem laku na svém mazlíku a mám k ni maximimální duvěru a touto cestou se zbrojovky musim zastat.

-
SW_FOX - Grafoman
tomasb píše:vitor píše:Taky jsem zaslechl, že zbraně co jsou s lakem mají na rámu různé kazy proto se nedává brinír, ale lak.
tak to mě teda vážně rozesmálo. zbrojovka by si nedovolila poslat na trh produkci se špatnýma rámama nebo závěry!! případná ztráta reputace a tudíž klienteli by byla naprosto likvidační . a to nepopisuju peripetie při soudních tahanicích na základě podaných žalob, potom co se lakem maskujícím 'zmetkum' začnou trhat rámy nebo závěry při střelbě a mrzačit vlastníky .to je přece nesmysl. něco takovího není možný.a i kdyby byli poškozeny tak maximálně hrubostí povrch což lak zalije a tudíž uhladí.jsem vlasníkem laku na svém mazlíku a mám k ni maximimální duvěru a touto cestou se zbrojovky musim zastat.![]()
Jsi pouze nadšený fanoušek značky a mluvíš v rámci svého přístupu ke značce nebo máš i nějakou osobní zkušenost se zbraní z níž byl sundán lak? Mám totiž pocit že právě to co popisuješ (samolikvidační chování CZ) se právě děje až to do očí bije..... (poznámka pod čarou, bydlím 20km od fabriky a znám tam plno lidí.....)
- vitor
- Pravidelný návštěvník
- vitor
- Pravidelný návštěvník
Jinak také jsem byl velký fanoušk zbrojovky a nedal jsem na její zbraně dopustit, ale už také vydím věci, které jsem dřív nechtěl vydět. Není vše super a často mě připadá, že žijí jenom ze značky. Ta poruchovost a mala životnost různých dílů oproti zahraničním zbraním. A to že díly jsou dostupné a relativně levné mě neuspokojuje.
-
BARRY - Moderátor
- adis
- Častý návštěvník
-
Leda - Příspěvky: 696
-
-
Jimi - Moderátor
-