-
KajaKliment - Častý návštěvník
Ať je tu zase nějaký vtip:
Dva zaměstnanci se spolu baví.
"Myslím, že si potřebuju odpočinout od práce," řekl muž.
"Jak si myslíš,že to udeláš?" zeptala se blondýna.
On,že jí to ukáže... a pověsil se za trám hlavou dolů.
Přišel šéf, vidí zaměstnance visícího ze stropu a ptá se co dělá.
"Jsem žárovka," odpověděl chlap.
"Myslím, že potřebuješ volno," řekl šéf.
Takže chlápek seskočil a odešel domů.
Blondýna se zvedne a jde za ním. Šéf se ji zeptal, kam jdete ?
Blondýna odpoví: "Taky domů - nebudu přece pracovat po tmě."
Dva zaměstnanci se spolu baví.
"Myslím, že si potřebuju odpočinout od práce," řekl muž.
"Jak si myslíš,že to udeláš?" zeptala se blondýna.
On,že jí to ukáže... a pověsil se za trám hlavou dolů.
Přišel šéf, vidí zaměstnance visícího ze stropu a ptá se co dělá.
"Jsem žárovka," odpověděl chlap.
"Myslím, že potřebuješ volno," řekl šéf.
Takže chlápek seskočil a odešel domů.
Blondýna se zvedne a jde za ním. Šéf se ji zeptal, kam jdete ?
Blondýna odpoví: "Taky domů - nebudu přece pracovat po tmě."
-
urquell - Pravidelný návštěvník
Na sumitu zemí světa, které mají zachránit lidstvo potravinovým programem, je vznesen požadavek:
"Řekněte čestně své svobodné mínění pro řešení nedostatku potravin ve zbytku světa…"
A byl zmatek. V Africe se nevědělo, co jsou to "potraviny", ve Východní Evropě zase neměli ponětí, co znamená slovo "čestně" a u sousedů v Západní Evropě byli na větvi ze slova "nedostatek".
V Číně vznikl problém, co je to "svobodné mínění" a v USA měli zásadní potíž s tím, co že je to "zbytek světa"…
Z taktických důvodů nebyla závěrečná rezoluce tohoto potravinového sumitu pro jistotu raději sepsána…
"Řekněte čestně své svobodné mínění pro řešení nedostatku potravin ve zbytku světa…"
A byl zmatek. V Africe se nevědělo, co jsou to "potraviny", ve Východní Evropě zase neměli ponětí, co znamená slovo "čestně" a u sousedů v Západní Evropě byli na větvi ze slova "nedostatek".
V Číně vznikl problém, co je to "svobodné mínění" a v USA měli zásadní potíž s tím, co že je to "zbytek světa"…
Z taktických důvodů nebyla závěrečná rezoluce tohoto potravinového sumitu pro jistotu raději sepsána…
-
dydla - Častý návštěvník
-
Kuba - Častý návštěvník
- cony
- Častý návštěvník
Re: Vtipy
http://www.novinky.cz/krimi/167188-zpac ... davku.html
Je to sice ze čtvrtka, ale myslim že pokud to někdo nečetl, tak se zasměje.
Je to sice ze čtvrtka, ale myslim že pokud to někdo nečetl, tak se zasměje.
- momentalneanonymny
Sedí deda v hospode, uz dost opilý, kouká na hodinky a zjistí, ze uz mel být dávno doma. Tak se zkouší zvednout ze židle, ale nejak mu to nejde. Tak si dá kafe a zase se zkusí zvednout. Zase mu to ale nejde. Tuto proceduru opakuje asi 10x az si rekne: "No nic, babka bude bláznit, musím se domu nejak doplazit." A tak se priplazí domu, potichu se prevlece a vleze do postele. Ráno mu bába ríká: "Teda dedku, tys musel být vcera pekne navalenej." A deda ríká: "A jak to víš?, dyt jsem se snažil být tak potichu." A bába mu na to odpoví: "To jsi teda byl, já jsem te neslyšela, ale ráno volal hospodský, ze jsi si tam zapomněl invalidní vozík!!!"
Co je to maximální alkoholismus?
Opít šneka, aby netrefil domů.
Co je to maximální alkoholismus?
Opít šneka, aby netrefil domů.
-
jericho - Častý návštěvník
Re:
dydla píše:Asi to vypadá jako vtip,ale když jsem jako medik fiškusoval v jedné nemocnici zažil jsem něco podobného -raněný se sám střelil ráží 9mmL a jediný následek byl, že oslepl.Střela mu prošla přesně mezi hemisférama mozku a přestřelila "jen" zrakový nerv.
Omluvám se za tento OT nevtip.
D.
Tak chlápka, který si udělal stejné následky, ale ráži uváděl nižší - 6.35 jsem měl jako pacienta. Ovšem tento se nestřelil sagitálně, ale temporálně.
-
pekoz - Častý návštěvník
-
urquell - Pravidelný návštěvník
Syn arabskeho sejka studuje, Allah vi proc, v Ceske republice. Po mesici
pise dopis domu: "Cechy jsou prekrasne, lide jsou velice prijemni a
opravdu se mi tu libi. Jen se cas od casu stydim, kdyz jezdim do skoly
se svym zlatym Mercedesem a pan profesor zrovna vystupuje z tramvaje."
Nekolik dni pote obdrzi sek o 1 Mio dolaru a kratkou zpravu od rodicu:
"Prosim, neudelej nam ostudu a kup si take tramvaj..."
pise dopis domu: "Cechy jsou prekrasne, lide jsou velice prijemni a
opravdu se mi tu libi. Jen se cas od casu stydim, kdyz jezdim do skoly
se svym zlatym Mercedesem a pan profesor zrovna vystupuje z tramvaje."
Nekolik dni pote obdrzi sek o 1 Mio dolaru a kratkou zpravu od rodicu:
"Prosim, neudelej nam ostudu a kup si take tramvaj..."
-
Joezbrna - Častý návštěvník
Na nástěnce v internátě: "Vážení studenti, nevyhazujte odpadky ven oknem. Děti je tam sbírají a nafukují.
-
Brigadier - Pravidelný návštěvník
Možná už to tu někdy bylo, ale pro malé připomenutí - fotky z kolejí:
http://www.ppv.cz/
http://www.ppv.cz/
-
hetzer - Častý návštěvník
<a> cau... jak se da naprogramovat zvuk kterej zacne hrat po zmacknuti nejake klavesy?
<b> zkus klavír, tam tyhle funkce řeší rovnou firmware
<b> zkus klavír, tam tyhle funkce řeší rovnou firmware
-
MiRaS - Častý návštěvník
Co je politika?
Přijde za otcem 5ti letý syn a ptá se, co je politika.
"Jak by jsem Ti to vysvětlil...", přemýšlí otec. "Podívej se, to je jako u nás doma:
Já jsem kapitalizmus, já vydělávám peníze a nosím je domů.
Máma, to je vláda. Ta mi peníze sebere, něco si nechá a zbytek přerozdělí podle svého uvážení.
Naše služka, to je dělnická třída. Ta pracuje a my ji za to platíme.
Děda, to jsou odbory. Ten dáva pozor, aby dělnická třída nebyla vykořisťovaná.
Ty sám seš lid. Pro tebe to všechno všichni děláme.
A tvůj malý bratříček, tak to je naša společná budoucnost.
Rozumíš tomu?"
Chlapeček se dlouze zamyslí a potom povídá: "Zatím ještě nevím. Nechám si to projít přes noc hlavou."
V noci se probudí pro zápach, protože jeho malý bratříček sa pokakal. Zajde teda do pokoje rodičů.Tam spí pouze matka a ta se nedá vzbudit. Chlapec jde teda do pokoje služky a tam vidí otce, jak si se služkou právě užívá. Ani jeden si malé postavičky nevšimne. Chlapeček se smutně otočí a za rohem vidí dědu, jako se zájmem pozoruje oknem otce se služkou. Ani děda si ho nevšimne. Chlapček sa rozpláče a jde si lehnout.
Ráno se otec ptá: "Tak už víš, co je to ta politika?"
Chlapec mu smutně odpoví: "Už to vím, ale je to trochu jinak, než si mi to říkal ty včera"
"A jak, prosím tě?"
"No, kapitalizmus zneužíva dělnickou třídu. Odbory se na to nečinně dívají, zatím co vláda tvrdě spí. Lid je všemi ignorovaný a naše spoločná budoucnost leží ve sračkách!"
"Jak by jsem Ti to vysvětlil...", přemýšlí otec. "Podívej se, to je jako u nás doma:
Já jsem kapitalizmus, já vydělávám peníze a nosím je domů.
Máma, to je vláda. Ta mi peníze sebere, něco si nechá a zbytek přerozdělí podle svého uvážení.
Naše služka, to je dělnická třída. Ta pracuje a my ji za to platíme.
Děda, to jsou odbory. Ten dáva pozor, aby dělnická třída nebyla vykořisťovaná.
Ty sám seš lid. Pro tebe to všechno všichni děláme.
A tvůj malý bratříček, tak to je naša společná budoucnost.
Rozumíš tomu?"
Chlapeček se dlouze zamyslí a potom povídá: "Zatím ještě nevím. Nechám si to projít přes noc hlavou."
V noci se probudí pro zápach, protože jeho malý bratříček sa pokakal. Zajde teda do pokoje rodičů.Tam spí pouze matka a ta se nedá vzbudit. Chlapec jde teda do pokoje služky a tam vidí otce, jak si se služkou právě užívá. Ani jeden si malé postavičky nevšimne. Chlapeček se smutně otočí a za rohem vidí dědu, jako se zájmem pozoruje oknem otce se služkou. Ani děda si ho nevšimne. Chlapček sa rozpláče a jde si lehnout.
Ráno se otec ptá: "Tak už víš, co je to ta politika?"
Chlapec mu smutně odpoví: "Už to vím, ale je to trochu jinak, než si mi to říkal ty včera"
"A jak, prosím tě?"
"No, kapitalizmus zneužíva dělnickou třídu. Odbory se na to nečinně dívají, zatím co vláda tvrdě spí. Lid je všemi ignorovaný a naše spoločná budoucnost leží ve sračkách!"
-
Joezbrna - Častý návštěvník
hetzer: tím jsi mi připomněl tento starší text:
Revoluce v informačních technologiích!
Rádi bychom vám představili zařízení Komplexní Nezávislý Informační Heterogenní Akvizitor, známé jako KNIHA.
Tento nástroj znamená opravdový průlom v informačních technologiích: žádné dráty, žádné elektrické obvody, žádné baterie, nemusí být k ničemu připojen a nemusí se zapínat. Použití je tak prosté, že to zvládne i malé děcko - stačí prostě otevřít desky. Je malý a snadno přenosný, lze jej používat prostě kdekoli - třeba i v křesle u krbu - a přitom je schopen nést obrovské množství informací, objemem srovnatelné s kapacitou CD-ROMu.
Princip je vpravdě důmyslný: každá KNIHA je zkonstruována ze sady listů papíru (recyklovatelného), kde každému listu je přiřazen unikátní numerický index; takový list je schopen nést tisíce bitů informací. Tyto listy jsou tzv. double-density, to jest informace lze zapisovat na obě strany listu (tzv. stránky), tím je ještě zdvojnásobena kapacita. Všechny listy jsou speciální technologií spojeny do souvislé řady dle indexu tak, že tvoří jeden celek, ale přesto s nimi lze manipulovat (otáčet je) dle potřeby.
Každá stránka je opticky snímána a informace jsou registrovány přímo ve vašem mozku. Pohyb obsahem KNIHY je řízen pouhým pohybem ruky, držící list. Funkce "Prohlížení" umožňuje dosáhnout okamžitě jakékoli stránky, ať už směrem dopředu či dozadu, bez nutnosti sekvenčního načítání. Největší výhodou je primární index - tzv. "Obsah", který umožňuje instantně vyhledat libovolnou informaci, která je zahrnuta do indexu. Díky unikátní technologii "Kapitolování" lze dokonce hledat skupiny informací podle přibližného popisu, aniž by příslušné listy musely být nutně všechny zahrnuty do primárního indexu.
Volitelné příslušenství "Záložka" dovoluje navíc přesně označit místo, kde jste skončili při minulém použití, aniž by došlo k jakékoli modifikaci KNIHY! A pozor - "Záložka" funguje, i když je KNIHA zavřená! Přijaté standardy dovolují téměř neomezenou portabilitu Záložek, takže drtivou většinu z nich lze bez obav použít do jakékoli KNIHY bez ohladu na to, kdo KNIHU vyrobil.
Přenosná, trvanlivá a komfortní, to je KNIHA - revoluční vlna nové generace zábavy i poučení. Ve výrobě je řada nových titulů mimo jiné díky vynikající vývojové podpoře - speciálním nástrojem zvaným Translinguální Uhlíkový Širokopásmový Kompaktní Anotátor, slangově TUŠKA, lze vyvíjet jakoukoli KNIHU bez ohledu na typ informací, jaké má obsahovat. Hleďme vpřed - lidstvu přibyl nový společník, KNIHA.
Rádi bychom vám představili zařízení Komplexní Nezávislý Informační Heterogenní Akvizitor, známé jako KNIHA.
Tento nástroj znamená opravdový průlom v informačních technologiích: žádné dráty, žádné elektrické obvody, žádné baterie, nemusí být k ničemu připojen a nemusí se zapínat. Použití je tak prosté, že to zvládne i malé děcko - stačí prostě otevřít desky. Je malý a snadno přenosný, lze jej používat prostě kdekoli - třeba i v křesle u krbu - a přitom je schopen nést obrovské množství informací, objemem srovnatelné s kapacitou CD-ROMu.
Princip je vpravdě důmyslný: každá KNIHA je zkonstruována ze sady listů papíru (recyklovatelného), kde každému listu je přiřazen unikátní numerický index; takový list je schopen nést tisíce bitů informací. Tyto listy jsou tzv. double-density, to jest informace lze zapisovat na obě strany listu (tzv. stránky), tím je ještě zdvojnásobena kapacita. Všechny listy jsou speciální technologií spojeny do souvislé řady dle indexu tak, že tvoří jeden celek, ale přesto s nimi lze manipulovat (otáčet je) dle potřeby.
Každá stránka je opticky snímána a informace jsou registrovány přímo ve vašem mozku. Pohyb obsahem KNIHY je řízen pouhým pohybem ruky, držící list. Funkce "Prohlížení" umožňuje dosáhnout okamžitě jakékoli stránky, ať už směrem dopředu či dozadu, bez nutnosti sekvenčního načítání. Největší výhodou je primární index - tzv. "Obsah", který umožňuje instantně vyhledat libovolnou informaci, která je zahrnuta do indexu. Díky unikátní technologii "Kapitolování" lze dokonce hledat skupiny informací podle přibližného popisu, aniž by příslušné listy musely být nutně všechny zahrnuty do primárního indexu.
Volitelné příslušenství "Záložka" dovoluje navíc přesně označit místo, kde jste skončili při minulém použití, aniž by došlo k jakékoli modifikaci KNIHY! A pozor - "Záložka" funguje, i když je KNIHA zavřená! Přijaté standardy dovolují téměř neomezenou portabilitu Záložek, takže drtivou většinu z nich lze bez obav použít do jakékoli KNIHY bez ohladu na to, kdo KNIHU vyrobil.
Přenosná, trvanlivá a komfortní, to je KNIHA - revoluční vlna nové generace zábavy i poučení. Ve výrobě je řada nových titulů mimo jiné díky vynikající vývojové podpoře - speciálním nástrojem zvaným Translinguální Uhlíkový Širokopásmový Kompaktní Anotátor, slangově TUŠKA, lze vyvíjet jakoukoli KNIHU bez ohledu na typ informací, jaké má obsahovat. Hleďme vpřed - lidstvu přibyl nový společník, KNIHA.
-
admix - Příspěvky: 1815
-
lubo.k - Nový uživatel
http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/1 ... u-lod.html
Mám pocit, že to sem patrí. Dobre som sa totiž na tom zabavil.
Mám pocit, že to sem patrí. Dobre som sa totiž na tom zabavil.
- igor
Joezbrna píše:hetzer: tím jsi mi připomněl tento starší text:
....... Přenosná, trvanlivá a komfortní, to je KNIHA - revoluční vlna nové generace zábavy i poučení. Ve výrobě je řada nových titulů mimo jiné díky vynikající vývojové podpoře - speciálním nástrojem zvaným Translinguální Uhlíkový Širokopásmový Kompaktní Anotátor, slangově TUŠKA, lze vyvíjet jakoukoli KNIHU bez ohledu na typ informací, jaké má obsahovat. Hleďme vpřed - lidstvu přibyl nový společník, KNIHA.
Nechci do toho rýpat, ale když jsem byl malý chlapec, tak mne učili, že TUŽKA je z tuhy...a proto se H mění na Ž...analogicky KNIHA>KNÍŽKA. Takže je potřeba vymyslet co je to Ž, protože "žirokopásmový" je nesmysl

Obsah fóra / Střelectví / OFF TOPIC - MIMO TÉMA