- Balvan
- Pravidelný návštěvník
Pravidla los 2009, část II , 7.
Hlaveň nesmí nikdy mířit za 180° úhel palebné čáry, vyjma případu je – li zbraň v pouzdře, nebo při ukládání. ....
Takže na to strkání do pouzdra pamatováno je.
Pravidla los 2009, část II , 12.
Během nabíjení, vybíjení, tasení, ukládání zbraně do pouzdra, během pohybu (vyjma krytí palbou) a při opravování závady musí být prst mimo spoušť a lučík a hlaveň musí směřovat k terčům. Provinění proti tomuto pravidlu znamená procedurální chybu. Za opakované provinění je závodník potrestán diskvalifikací ze závodu. ...
Takže každý kdo nemá pouzdro, ve kterém směřuje zbraň dopředu se při tasení dopouští provinění a měl by být po druhém vytažení zbraně diskvalifikován.
Hlaveň nesmí nikdy mířit za 180° úhel palebné čáry, vyjma případu je – li zbraň v pouzdře, nebo při ukládání. ....
Takže na to strkání do pouzdra pamatováno je.
Pravidla los 2009, část II , 12.
Během nabíjení, vybíjení, tasení, ukládání zbraně do pouzdra, během pohybu (vyjma krytí palbou) a při opravování závady musí být prst mimo spoušť a lučík a hlaveň musí směřovat k terčům. Provinění proti tomuto pravidlu znamená procedurální chybu. Za opakované provinění je závodník potrestán diskvalifikací ze závodu. ...
Takže každý kdo nemá pouzdro, ve kterém směřuje zbraň dopředu se při tasení dopouští provinění a měl by být po druhém vytažení zbraně diskvalifikován.

- PaF
-
Missak - Častý návštěvník
no jestli vydrží to počasí co je dnes, tak to o bezpečnosti bude ještě víc než před tím. na sněhu to přece jen bude trochu klouzat a při náhodném pádu bude vyšší riziko náhodného výstřelu. takže opravdu mířit bezpečným směrem a mít zbraň stále pod kontrolou a prst mimo spoušť při přemísťování (pokud se zrovna nestřílí za pohybu)
-
EL PANELL - Častý návštěvník
- Lada
- Častý návštěvník
Tak střelnice je rezervována na sobotu na cca 9:00...případně si to dle počasí ujasním ještě ze správcem. Uvidíme jaké to na místě bude, ale mám rozmyšleny i trocha jiné varianty střelby, právě aby se moc neběhalo či vůbec. Ono to v čerstvém sněhu až tak kouzat nebude, problém nastane až se to trocha vyšlape.
Obavy mám z toho jak se tam bude dát dojet, případně auta zůstanou někde na spodní cestě a doufám že dorazí El Panel stejným autem co minule, tedy pokuď dorazí ..jako vyprošťovací vůz by se hodil
Nebylo by také asi špatné vzít si nějaké zbraně na dálku, kdyby bylo počasí horší, tak bychom mohli střílet z přístřešku i z dlouhých na vícero různých cílů
Teď mě napadlo, že by nebyl špatný pro zábavu sněhulák, němá někdo v okolí děti co by poblíž střelnice nachystali komponenty?
Obavy mám z toho jak se tam bude dát dojet, případně auta zůstanou někde na spodní cestě a doufám že dorazí El Panel stejným autem co minule, tedy pokuď dorazí ..jako vyprošťovací vůz by se hodil

Nebylo by také asi špatné vzít si nějaké zbraně na dálku, kdyby bylo počasí horší, tak bychom mohli střílet z přístřešku i z dlouhých na vícero různých cílů
Teď mě napadlo, že by nebyl špatný pro zábavu sněhulák, němá někdo v okolí děti co by poblíž střelnice nachystali komponenty?

-
- Lada
- Častý návštěvník
-
johnnyjak - Častý návštěvník
Já můžu zase klidně vzít svoji Fuji. Myslím, že dělá vcelku dost dobré fotky, případně je potom ještě doladím v Zoneru.
Jako zbraň na dálku mi poslouží Olympia stejně jako na akční střelbu
. Třeba konečně využiju závaží. Nebo kdyby mi někdo z účastníků půjčil dlouhou malorážku...
Moc se mi tenkrát líbila střelba na ty padací modrá železa. A vůbec na všechny cíle, který reagujou na zásah. Kdyby tam někdo zase něco zajímavého vzal, budu jen rád.
Jako zbraň na dálku mi poslouží Olympia stejně jako na akční střelbu

Moc se mi tenkrát líbila střelba na ty padací modrá železa. A vůbec na všechny cíle, který reagujou na zásah. Kdyby tam někdo zase něco zajímavého vzal, budu jen rád.
-
- Lada
- Častý návštěvník
-
alfonss - Grafoman
-
-
- Lada
- Častý návštěvník
- Lada
- Častý návštěvník
- PaF
-
Midar - Pravidelný návštěvník
- Balvan
- Pravidelný návštěvník
Tak se mi konečně (po nějakých komplikacích) povedlo dát dohromady video a nahrát ho na net. Není to tak precizní jako od johnnyjaka a vzhledem k horším světelným podmínkám na střelnici (mlha a mrholení) je horší i kvalita záznamu, ale alespoň něco. Kdo má zájem, tak ať pošle soukromou zprávu. Za časovou prodlevu se omlouvám.
-
johnnyjak - Častý návštěvník
-
trooli - Nový uživatel
Obsah fóra / Střelectví / Soutěže a akce, Kluby a střelnice, Prodejny a Puškaři