BKSL
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

30.12.2011 0:51

Re: pokec na tema zkušenosti s CZUB a jejich produkcí

Dali ste mi chrobaka do hlavy tak som to poriadne preveril a vysledok je:

1. Spominane "vrubkovanie" na hlavni to nesposobuje vobec, hlaven ide lahko aj pri silnom pritlaceni o zaver.
2. Kulisa zadrhava minimalne t.j. tak ze je to minimalne poznatelne.
3. Samotny zaver v drazkach ide lahko ale ked nan pritlaci natiahnute kladivo alebo sila vratnej pruziny tak zacne to spominane zadrhavanie. Haluz :shock: .

RoXoR
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

30.12.2011 19:09

alfonss píše:No sice nejsem to schopen změřit, ale řek bych že to bude desetinka minimálně.

Tak desetina to určitě nebude...

RoXoR
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

30.12.2011 19:12

DeadMan píše:po 20tisících ji stejně zahodíš :D

A kolik jsi z CZ vystřílel, že to tak přesně víš?

glock1719

30.12.2011 19:12

Jasně bude to víc desetina na tom průměru je nic.

RoXoR
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

30.12.2011 19:34

Myslel jsem to přesně obráceně :lol:

alfonss
Grafoman
Grafoman

31.12.2011 13:08

RoXoR píše:
alfonss píše:No sice nejsem to schopen změřit, ale řek bych že to bude desetinka minimálně.

Tak desetina to určitě nebude...

Na té mojí to desetina bude, nesoudím podle fotky :)

Reklama

RoXoR
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

31.12.2011 18:05

V tom případě to už nejsou nerovnosti ale přímo schody... :?

jendach
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

31.12.2011 20:58

Re:

Steiner píše:Z Kriminálky Miami a Las Vegas VŮBEC nedostanete představu o tom, jaký zbraně policie v USA ve skutečnosti používá. Herci tam totiž dostanou zbraně od té zbrojovky, která zaplatí filmařům víc peněz. Víte kolik peněz třeba utratila firma Walther, aby James Bond používal před kamerou její zbraně (nejdrív PP potom P99)? Ani si to radši nepřejte vědět... Stejný je to s autama, notebookama, mobilama atd. atd. atd.

Souhlasím, ale nějak se mi moc nechce věřit, že by za použití svého nože v bondovce platil i MIKOV :D

Zajimava poznamka na tema: Pokec na tema zkušenosti s CZUB a jejich produkcí. ufo

Béďa
Častý návštěvník
Častý návštěvník

28.01.2012 18:28

Re: CZ Scorpion EVO 3A1

Omlouvám za off topic, ale pokud vím tak DW šel na slevu koupit (Praha), stejně tak třeba 75 TS (bez tuningu). Po novém roce to už nejde???

Gunny
Častý návštěvník
Častý návštěvník

28.01.2012 23:59

Po mém uplatňování slevy dle inzerátu : " na krátkou palnou zbraň z naší produkce " , kdy jsem byl dosti neprofesionálně poslán kamsi, že si oni určí na co dají slevu ( i když jsem se odvolával na inzerci na stránkách i v časopisech), urychleně změnili stránky na : "pistolí z vlastní standardní produkce ". Bylo mi řečeno, že se to týká jen normálních běžných pistolí. Že se do toho nepočítají oba škorpíky, sportovní speciály a DW.
Smutné :cry:

SEXYaSMYSLNY
Častý návštěvník
Častý návštěvník

29.01.2012 0:13

Nebo spíš klasicky realistické. Komunikace s CZUB pro mě byla většinou nepochopitelně zajímavá zkušenost.

Combat
Občasný návštěvník
Občasný návštěvník

21.02.2012 9:41

Pokud jde o produkty CZUB, tak ode mne uz nedostanou ani korunu.
Pred tremi lety jsem si koupil, jako svou prvni pistoli Shadowa. Zacinal jsem, takze me nadseni bylo bezmezne i kdyz presnost nebyla nic moc. A ta presnost se postupem casu bohuzel moc nemenila. Zacal jsem se venovat vice strelbe z dlouhe malorazky a Shadow lezel v trezoru. Ted, kdyz je po zarucni dobe, byla zjistena pricina nepresne strelby, volne ulozena hlaven v ozubech i v krouzku. Dle puskarstvi z Prahy 7 nemela tato zbran nikdy projit pres vystupni kontrolu. Takze budu platit dan za novackovskou nevedomost - cca 4000 Kc za novou hlaven a krouzek. Pokud jde o postoj CZUB - muzeme to poslat do fabriky, ale stejne si to zaplatite.
Bohuzel, sesli se dve veci. Ja jako neznaly novacek jsem naletel vyrobci, kteremu je jedno jaky smejd prodava. Takze pokud jde o produkty "svetozname zbrojovky" - dekuji nechci.

AREYOU
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

02.03.2012 22:20

Ufffffff, tak jsem to tady celé přelouskal a taky hodím můj postřeh...měl jsem CZ 75 SP-01 Shadow vystříleno cca. 1200 ran absolutně bez problému, úchop zbraně bomba (teď mám Glocka a mám pocit, že držím hokejku) můj Shadow střílel defakto na flek, v Brodu jsem ladil hledí a co se týče ochoty servisu tak na jedničku (nechali mi v jejich tunelu kde nastřelují pistole si střílet a dle toho mi seřizovali hledí a ochota pána co tam byl byla veliká) Shadow šel z domu jelikož na nošení a LOSík to pro mě není.

Co se týká dvojí kvality v Brodu si osobně myslím, že je to hovadina (chodím na všechny akce Brodu-den otevřených dveří předváděčky atd.) a je to fabrika na kvantitu, oni co sem se tam dozvěděl jedou dle zakázek je to mamutí komplet a mají tam jak moderní stroje tak stroje z roku 1936 (pokud fungují jak mají proč ne) prostě měsíc dělají pistole, pak pušky, výroba na kvantitu každá zbraň musí sedět v tolerancích a pokud projde jde ven z fabriky.

Ta firma je tak mamutí, že pokud se o jejich zbraně zajímáte a bavíte se s lidma od nich většinou Vaše znalosti jsou větší než znalosti zaměstnanců, například debata o Phantomovi (pokud opíráte palec o pojistku, zvyk ze Shadowa a přejdete na Phantoma a opřete palec o vypouštěč kohoutu a současně spouštíte spoušť zbraň nestřílí) a toto jsem jim in natural předvedl jejich odpověď byla "...to jsme ani nevěděli, že to dělá" a snažili se to okecat, že takhle nikdo zbraň nedrží a ani netušili, že Shadow tu pojistku má právě na opření palce zvětšenou.

Dle mne by CZUB pomohlo kdyby tam dělali lidi kteří mají zbraně jako hobby a více u toho přemýšlí, na mne CZUB působí, že jdou opačnou cestou-prostě udržet jakš takš nějakou kvalitu a prodávat a prodávat, taková lepší čína, ale o tom to dnes asi je hlavně zisky.

Co se týče výběrových kusů (setkal jsem se vždy jen v inzerátech na prodej) jde o fintu jak lépe prodat a tuto fintu požívá i jeden známej prodejce v Brně (nechci jmenovat, ale kdo tam chodí ví o kom mluvím.)

Asi před měsícem jsem kupoval malorajdu CZ 455 Varmint a nechal jsem si ukázat 5 kusů je fakt, že na jejich krámě jsem si vybral tu dle mě nejlepší, ale věřím, že do tolerance se vlezla každá z nich, paní na prodejně CZUB nebyla sice moc příjemná, ale byla příjemější než třeba prodavačka v Bille kam chodím každý den.

V Brodu jsem nic nereklamoval, ale pokud to funguje tak jak zde mnozí popisují tak je to fiasko a nemožné tolerovat, nicméně bych si klidně zbraň z Brodu zase koupil. Měl jsem od nich 2x malorajdu a 1x pistol a bez problémů.

A ještě jsem taky měl CZ858 na to jsem zapoměl a taky bez problémů :-).

BKSL
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

02.03.2012 22:51

AREYOU píše:Dle mne by CZUB pomohlo kdyby tam dělali lidi kteří mají zbraně jako hobby a více u toho přemýšlí, na mne CZUB působí, že jdou opačnou cestou-prostě udržet jakš takš nějakou kvalitu a prodávat a prodávat, taková lepší čína, ale o tom to dnes asi je hlavně zisky.

Toto robia vsetky firmy na tejto planete aj ked rozpravaju ze im ide hlavne o kvalitu.
Ide vzdy len o peniaze, ziadna kvalita v tom nie je.
Keby Mercedes bol schopny predat miliardu auto-smejdov a ludia by mu to kupili a zarobil by na tom viac ako predtym na kvalitnych autach, tak by to robil.

CZUB ma svoju kvalitu s ktorou dokaze existovat a to uz je uspech. Je to len vasa volba, nemusite CZUB kupovat. Striela to aspon "100 ok : 1 chyba" ? Striela. To sa pri vsetkych zbrojovkach o ich produktoch povedat neda :-).

andreapipo
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

03.03.2012 8:23

Na co si pořád stěžujete, na poměr cena/kvalita? Uvědomte se, že pro takovou zbrojovku jsme strašně malý trh. Bez vývozu by nemohla existovat. Proto jsou u nás její výrobky strašně drahé. Např. v USA je jejich cena podle mého názoru více přizpůsobena jejich kvalitě. Žijeme v kapitalismu, na to nezapomínejte. No a jak napsal kolega přede mnou, komu se to nelíbí, nemusí to kupovat.

AREYOU
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

03.03.2012 9:34

Ano souhlasím, CZUB je prostě zbrojovka gigantického formátu která vyrábí strašně velký sortiment zbraní, od malorážek přes kulovnice, útočné pušky, pistole a samopaly...kolik je takových firem?

Věřil bych, že jejich heslo je CZUB do každé rodiny a to je i jejich politika za rozumný peníz funkční zbraň. Není to speciálka, ale masová produkce...já osobně jim fandím.

glock1719

03.03.2012 11:36

Ano je to masová produkce.Sice vyváží do 90 zemí světa , vesměs do zemí kde jsou vděční za neco co vystřelí.V USA vloni neprodali ani 3000 ks zbraní což je taky vyzitka,To číslo bylo nějak asi 2800 . Bylo to někde někde v časopisu o zbraních v tabulce .Asi byl s německa.

Já měl od nich něco zbraní a jediná co mám a funguje je EVO 3.Ale to nevymysleli to koupili.

AREYOU
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

03.03.2012 13:19

Já chodím po střelnicích a většinou tam 70% lidí mají něco z Brodu a neříkám, že se občas nenajde někdo kdo by něco nehanil, ale většina tvrdí, že jim to funguje jak má, tímto nechci říct, že bys záměrně lhal, ale je to tak vždy, že když něco funguje jak má nikdo to kolem sebe moc nevychvaluje, ale pokud to není jak by mělo být člověk křičí do světa na plné hrdlo.

Jako, když je krásná holka a 9 klukům z 10 dá ten co měl smůlu bude taky vyřvávat jaká je to k.rva atp. :-) to si neber osobně je to jen příklad.

Myslím, že CZUB to dělá po svém a pokud prodávají (prosperují), tak je to dle dnešních měřítek dobrá a úspěšná firma-možná kdybych měl negativní zkušenosti jako ty mluvil bych jinak, ale já je neměl takže to beru jak to je.

Biggles
Častý návštěvník
Častý návštěvník

03.03.2012 13:22

Prosperujou díky našim daním, nikoli kvalitě svejch krumplů. Když už píšeš o tý střelnici, tak by bylo dobrý se dotyčných poptat, kolik maj hračky nastříleno, případně co všechno bylo třeba doladit.
Prostě CZUB je masovej výrobce levnejch zbraní (byť to na našem trhu nevypadá)...........žádná extra kvalita.............

AREYOU
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

03.03.2012 13:30

Já nejsem obhájcem CZUB myslím si, že pokud by udělali dceřinou společnost s jiným názvema dělali menší objem zbraní (třeba jen pistole) a používali lepší materiál tak by ta jejich pistole byla bomba, ale to by zase asi nestálo to co to stojí teď. Ruku na srdce kolik z nás by dala peníze za nové STIíčko?

Na těch střelnicích jsou většinou sváteční střelci soutěže KVZ, nějaké popry a vlastní plácání do terčů (dědečkové a jim podobní) i já jsem jeden z nich za rok nevystřelím více jak 3000 ks.

Rozhodně si, ale nemyslím, že CZUB produkuje jen shit, ale nechci se tady stavět do pozice obhájce, aby si na mě zde někdo mohl otloukat svoji zlost.

PředchozíDalší

Obsah fóra / Střelectví / Soutěže a akce, Kluby a střelnice, Prodejny a Puškaři