-
alfonss - Grafoman
-
Biggles - Častý návštěvník
- cmk
- Častý návštěvník
Baske píše:V práci nám u jednoho Glocka ulítlo jedno zadní vedení závěru (levá kolejnička ufujaznila)
to cmk: trochu si rýpnu, pán je asi masochista, co?
To byl asi Glock pana RJ, ne?

To Baske: mozna

-
alfonss - Grafoman
- Baske
- Pravidelný návštěvník
-
alfonss - Grafoman
- Baske
- Pravidelný návštěvník
- Baske
- Pravidelný návštěvník
-
glock1719 - Příspěvky: 8120
Jestli narážíš na mě tak jsem musel kupovat.Abych na firmě nedělal bordel ve výzbroji.Nic jiného mě nezbilo.Naštěstí na firmě zažili rozum a od května přezbrojum na na sračku Glock 19.Dám vědět kolik pistolý s 25 ks muselo na reklamaci a puškáři na uvedení do provozuschopného stavu.Začal jsem přepisovat s provozních knih ty závady.Že toho bylo tolik překvapilo i mě. Zítra to sem hodím.
- cmk
- Častý návštěvník
Ne, narazel na me.... myslim...
...ale...
a) nevim, proc si mysli, ze ma nekdo neco proti vojakum
b) neni-li toto forum prinosem, pak mozna proto, ze ne kazdy povazuje za prinos to, kdyz mu nekdo rekne neco jineho, nez chce slyset
c) ano, kdyz si zas a znova v blahove naklonnosti kupuju vyrobky CZ a dokolecka se jich nasledne az na vyjimky zbavuji, protoze jini umeji za podobny penize (obcas trosku vyssi, obcas trosku nizsi) neco, co je pro me prinosnejsi a stale snad jedina vyjimka zustava vyberovy Shadow na PRD IPSC a trochu i mirenku (i kdyz i na tu jsem uz poridil radsi revolver, ale z pistoli musim uznat ze s tim Shadowem mi to slo nejlip). Treba zrovna uvazuju o nakupu Duty... Proc? Abych ji vyzkousel, poradne osahal... Na to mi odpoledne na strelnici nestaci.
...ale...
a) nevim, proc si mysli, ze ma nekdo neco proti vojakum
b) neni-li toto forum prinosem, pak mozna proto, ze ne kazdy povazuje za prinos to, kdyz mu nekdo rekne neco jineho, nez chce slyset

c) ano, kdyz si zas a znova v blahove naklonnosti kupuju vyrobky CZ a dokolecka se jich nasledne az na vyjimky zbavuji, protoze jini umeji za podobny penize (obcas trosku vyssi, obcas trosku nizsi) neco, co je pro me prinosnejsi a stale snad jedina vyjimka zustava vyberovy Shadow na PRD IPSC a trochu i mirenku (i kdyz i na tu jsem uz poridil radsi revolver, ale z pistoli musim uznat ze s tim Shadowem mi to slo nejlip). Treba zrovna uvazuju o nakupu Duty... Proc? Abych ji vyzkousel, poradne osahal... Na to mi odpoledne na strelnici nestaci.
-
krampus - Častý návštěvník
- oupi
- Častý návštěvník
to Baske: Proč jsem si koupil tři čízy? Kdybys to četl pořádně, věděl bys že se mi nejlépe drží. A kvér může být sebelepší, ale pokud se mi s ním špatně střílí, je mi k prdu. Proto mám doma tři čízy, které co nevidět zredukuju na udělaný kompakt a nechám si trošku poladit dlouhou. Když se mi bude dobře střílet s SVI, tak si našetřím na SVI. Proto mám čízy.
-
kibicz - Častý návštěvník
kvér může být sebelepší, ale pokud se mi s ním špatně střílí, je mi k prdu
citováno pro vyzdvižení myšlenky - asi jedinej důvod proč koukám po čz - model 75 je prostě jediná zbraň, která se dá držet v ruce a jako bonus má humánně umístený ovládací prvky:-( bohužel ostatní klony jsou na tom s kvalitou ještě hůř než originál a upřímě: na sfinx budu ještě chvíli šetřit
omlouvám se za odbočku od tématu
- Hand
- Pravidelný návštěvník
- Baske
- Pravidelný návštěvník
obávám se, že by se to vlákno mělo přejmenovat na něco ve stylu inkvizice? Připadám si tak. Z některých z diskutérů by měl i Goebbels radost jak dobře umí pracovat s informacemi...
ohledně té slevy, bylo to v souvislosti se změnou top managementu společnosti a možností změny kontroly kvality produkce, která je podle vašich slov nevyhovující.
Sleva se netýká pouze vojáků, ale třeba i policistů, ale v tomto případě to je jedno.
Znám jedno pořekadlo o hrachu a Sus scrofa f. domestica:-)
ohledně té slevy, bylo to v souvislosti se změnou top managementu společnosti a možností změny kontroly kvality produkce, která je podle vašich slov nevyhovující.
Sleva se netýká pouze vojáků, ale třeba i policistů, ale v tomto případě to je jedno.
Znám jedno pořekadlo o hrachu a Sus scrofa f. domestica:-)
Naposledy upravil Baske dne 12.04.2009 23:48, celkově upraveno 1
-
glock1719 - Příspěvky: 8120
- Baske
- Pravidelný návštěvník
- Baske
- Pravidelný návštěvník
-
alfonss - Grafoman
-
admix - Příspěvky: 1815
Obsah fóra / Střelectví / Soutěže a akce, Kluby a střelnice, Prodejny a Puškaři