-
PiDiBi - Příspěvky: 1959
-
MK - Pravidelný návštěvník
-
dydla - Častý návštěvník
-
jericho - Častý návštěvník
-
dydla - Častý návštěvník
Re: Opravdu dost dobré čtení....
Tedy jednu knížku bych vám chtěl doporučit , náhodou jsem na ni teď narazil při přerovnávání knih,dostal jsem ji před lety od své dcery :" Základy mužského šovinismu " od Josefa Hausmanna (vyšla v roce 1996) . Při jejím čtení bude každý normální chlap zjišťovat ,že " Panebože, ono to tak opravdu je " apod., a pokud máte ženskou ,s kterou plánujete budoucnost (byť i třeba kratší ), dejte to přečíst i ji .Nevím , jak jsem na tuto knižku mohl v min. příspěvcích zapomenout.
- shi
- Pravidelný návštěvník
Kdo má rád knižní thrillery, tak mohu doporučit autora Lee Childse - čtivé, napínavé od začítku do konce, co zápletka to originál a nečekané rozuzlení. Autor je brit, takže sem-tam je věcná chybka typu "odjistil Glocka", ale jinak výborné.
Kniha, u které jsem se smál až mi tekly slzy, je "Hra" od Neila Strausse -autobiografická kniha o tom jak se balí baby. Dámám se to líbit asi nebude, ale pánům by mohlo. Navíc je v tom krásně vidět, jak jsou lidské bytosti úžasně manipulovatelné. Kniha má potenciál zkazit charakter (je to taková malá učebnice nechutné manipulace s cílem sbalit ženskou), takže bych ji doporučil pánům tak nad 25 let.
Pro milovníky fantasy bych doporučil od Sergeje Lukjaněnka trilogii Noční hlídka/Denní hlídka/Šerá hlídka.
jericho: Svět podle Garpa mi nesedl. Na dovču bych doporučil již zmíněného Feymanna (To snad nemyslíte vážně).
Kniha, u které jsem se smál až mi tekly slzy, je "Hra" od Neila Strausse -autobiografická kniha o tom jak se balí baby. Dámám se to líbit asi nebude, ale pánům by mohlo. Navíc je v tom krásně vidět, jak jsou lidské bytosti úžasně manipulovatelné. Kniha má potenciál zkazit charakter (je to taková malá učebnice nechutné manipulace s cílem sbalit ženskou), takže bych ji doporučil pánům tak nad 25 let.
Pro milovníky fantasy bych doporučil od Sergeje Lukjaněnka trilogii Noční hlídka/Denní hlídka/Šerá hlídka.
jericho: Svět podle Garpa mi nesedl. Na dovču bych doporučil již zmíněného Feymanna (To snad nemyslíte vážně).
-
BARRY - Moderátor
dydla: A po přečtení neopomeň dostudovat i "Nahota feminizmu" od téhož autora
Obojí doporučuji nechat přečíst potenciálním manželkám a pokud to dotyčná zkousne s dobnými výhradami, tak je to ženská do nepohody, která snese leccos.

Obojí doporučuji nechat přečíst potenciálním manželkám a pokud to dotyčná zkousne s dobnými výhradami, tak je to ženská do nepohody, která snese leccos.
-
xmenm05 - Častý návštěvník
John Wyndham (autor Trifidů) - "Midwichské kukačky", ač je to 50 let staré, mám pocit, že je to aktuálnější než kdy před tím. Řeší se, jak se vypořádat s invazí, která vůbec nevypadá jako invaze. V podstatě by se tato kniha mohla objevit ve vláknech "muslimové se radikalizují" a pod. Je hezké, jak někdo dokázal vidět budoucnost, je nehezké, jaká ta budoucnost je ...
-
jo71 - Občasný návštěvník
Pro milovníky fantasy vše od R.E. Feista. Je to opravdu moc dobré čtení. http://www.fantasya.cz/autor/feist-raymond-e
-
Loki_cz - Pravidelný návštěvník
Jj Feist je dokonalej..
Pokud se ti líbí Feist, tak by se ti mohl zamlouvat i Terry Goodkind a jeho sága "Meč pravdy" http://www.legie.info/kniha/437-terry-g ... pravidlo-1
Pokud se ti líbí Feist, tak by se ti mohl zamlouvat i Terry Goodkind a jeho sága "Meč pravdy" http://www.legie.info/kniha/437-terry-g ... pravidlo-1
-
Phantom - Častý návštěvník
-
jo71 - Občasný návštěvník
-
Walt - Příspěvky: 1417
dydla: obe knizky od Hausmanna jsou super, u slabsiho pohlavi vyvolava zurivost uz jen zminka "cetl jsem a libi se mi" 

-
BARRY - Moderátor
-
Pavel R - Příspěvky: 359
Nějaká oddechovka:
Egypťan Sinuhet od Waltariho, ono od Waltariho je toho k přečtení dobrého víc
Egypťan Sinuhet od Waltariho, ono od Waltariho je toho k přečtení dobrého víc
-
urquell - Pravidelný návštěvník
Ronald Reagan. Jak se obyčejný muž stal neobyčejným vůdcem. Autor Dinesh D´Souza, vydavatelství Barrister & Principal, 2004
-
mandys - Častý návštěvník
Jako moc příjemný čtení na dovolenou nebo víkend u vody doporučuju současné detektivky od Fred Vargas, inteligentně a poutavě napsaný, už čtu čtvrtou a nemůžu přestat 

- shadow164
- Pravidelný návštěvník
Mluvíc o Dineshovi d´Souzovi: Křesťanství a ateismus úplně jinak. Některé části jsou docela zajímavé, argumentace nevšední.
- Grimpo
- Častý návštěvník
Cormac McCarthy - Krvavý poledník.
Obsah fóra / Střelectví / OFF TOPIC - MIMO TÉMA