-
MarK - Moderátor
- Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««
- nekromancer
- Častý návštěvník
-
MarK - Moderátor
-
MarK - Moderátor
-
armytec - Příspěvky: 317
zajímavé čtení je také Lee Child. ( vedra, varovný signál ap.) bývalý příslušník americké vojenské policie má různé zajímavé zápletky detektivního rázu po odchodu z armády. příběhy většinou vyústuí z toho že má toulavý nohy a věčně cestuje jenom že na jednom místě nevydrží. doporučuji.
odkaz např zde: http://knihy.abz.cz/obchod/autor-child-lee-child
odkaz např zde: http://knihy.abz.cz/obchod/autor-child-lee-child
- nekromancer
- Častý návštěvník
Deníky prezidenta Ronalda Reagana.
Je to asi 6 neděl, co mi je MPTS objednal a předal, jsem teď u ledna 1982 (druhý rok ve funkci) a je to masakr. Nikdy jsem netušil, jaký byl R.R. formát, a ukazuje se že i docela schopný věštec.
Vřele doporučuju; měl jsem v první chvíli pochybnosti, jestli těch 650,- kaček nebylo zbytečně vyhozených, ale s každou stránkou zjišťuju, že to je jedna z nejlepších knížek co se mi kdy dostaly do ruky.
Je to asi 6 neděl, co mi je MPTS objednal a předal, jsem teď u ledna 1982 (druhý rok ve funkci) a je to masakr. Nikdy jsem netušil, jaký byl R.R. formát, a ukazuje se že i docela schopný věštec.
Vřele doporučuju; měl jsem v první chvíli pochybnosti, jestli těch 650,- kaček nebylo zbytečně vyhozených, ale s každou stránkou zjišťuju, že to je jedna z nejlepších knížek co se mi kdy dostaly do ruky.
-
Walt - Příspěvky: 1417
-
Mr.Grinder - Pravidelný návštěvník
- nekromancer
- Častý návštěvník
-
Childeater - Příspěvky: 224
Noční klub od Kulhánka je asi opravdu to nejlepší, co napsal. Jinak, doporučuji též Cestu krve, a vlastně všechno co napsal...
) Mám kompletní sbírku.
Jinak, komu se líbí Kulhánek, tomu většinou i Miroslav Žamboch. Vřele doporučuji.
Jinak, v originále se Neználek jmenoval tuším Něznajka i Luna...
Děsně se mi tam líbilo, jak se Buchtík vypracoval na majitele solnovarů a dobře se mu dařilo...než ovšem přilít Všeználek bolševik, aby to všechno znárodnil...
Kdyby snad něco od Kulhánka chybělo:
http://www.kulhanekj.wz.cz/

Jinak, komu se líbí Kulhánek, tomu většinou i Miroslav Žamboch. Vřele doporučuji.
Jinak, v originále se Neználek jmenoval tuším Něznajka i Luna...

Kdyby snad něco od Kulhánka chybělo:
http://www.kulhanekj.wz.cz/
-
Lopez - Častý návštěvník
-
-
premek - Site Admin
-
Mr.Grinder - Pravidelný návštěvník
-
Nemohu zcela souhlasit, i údajně nejslabší Stroncium jsem precetl na jeden zatah.
Nu, a mam-li se priznat, tak nejradsi mam stejne Noční klub...
Jednak, od Žambocha se mi nejvíc líbí asi Ostří oceli a Drsný spasitel.
Druhak, upozorňuji, že Predátoři od Žambocha už jsou na světě...při psaní pomáhali dokonce i redaktoři ze SR...
http://www.daemon.cz/kniha/9317/zamboch ... datori.htm
Nu, a mam-li se priznat, tak nejradsi mam stejne Noční klub...
Jednak, od Žambocha se mi nejvíc líbí asi Ostří oceli a Drsný spasitel.
Druhak, upozorňuji, že Predátoři od Žambocha už jsou na světě...při psaní pomáhali dokonce i redaktoři ze SR...
http://www.daemon.cz/kniha/9317/zamboch ... datori.htm
- shi
- Pravidelný návštěvník
armytec píše:zajímavé čtení je také Lee Child. (vedra, varovný signál ap.)
Lee Child se čte opravdu velmi dobře, ale jedince extrémně háklivé na drobné nesmysly týkající se střelných zbraní je nutno varovat, že autor je britský novinář (asi nestřelec, ale rozhodně ne pacifista), takže jsou tam občas drobné věcné chyby typu "odjistil Glocka".
-
dydla - Častý návštěvník
Přidal bych také docela dobré čtení . Okřídlená dýka /Winged Dagger /. Je to o WWII a britské SAS a také trochu zvláštní pohled na válku - žádný protiválečný patos , člověk má občas pocit,že to ty lidi víc než zajímá , že tam jsou rádi , je v tom duch zakladatele SAS Davida Stirlinga a jeho bratra Billa, kteří se nechali jednou slyšet, že je válka dost bavila... D.
-
sadrokarton - Příspěvky: 296
Nekro: Jojo, Ron Reagan byl formát, prostě kabrňák..Kde se ta knížka dá sehnat?
Jinak vřele doporučuji Richarda Feynmana, třeba "To nemyslíte vážně pane Feynmane" . Byl to slavný fyzik s velkou zručností ve všech oborech, tedy i psaní. Podílel se na výzkumu v Los Alamos a pak třeba i na vyšetřování nehody Challangeru. Fakt dobrý čtení. Jeho vydané fyzikální přednášky chápu povětšinou i já a to skutečně nejsem nějaká hlava..
Kdo nečetl, tak musí Orwelovu 1984. Opravdu silná kniha.
Jinak vřele doporučuji Richarda Feynmana, třeba "To nemyslíte vážně pane Feynmane" . Byl to slavný fyzik s velkou zručností ve všech oborech, tedy i psaní. Podílel se na výzkumu v Los Alamos a pak třeba i na vyšetřování nehody Challangeru. Fakt dobrý čtení. Jeho vydané fyzikální přednášky chápu povětšinou i já a to skutečně nejsem nějaká hlava..
Kdo nečetl, tak musí Orwelovu 1984. Opravdu silná kniha.
-
Otík - Častý návštěvník
David Bossie - Selhání zpravodajských služeb (Intelligence Failure: How Clintons National Security Policy Set the Stage for 9/11).
David Bossie byl hlavní vyšetřovatel ve Výboru pro vládní reformu a dohled při dolní sněmovně USA. Pokud snad ještě někdo trpí iluzemi o destruktivní vládě Clintonových demokratů, takhle kniha ho z toho vyléčí... Doporučuji i těm, kdož iluzemi o následcích Clintonova vládnutí netrpí...
Vydalo nakladatelství Slovanský dům v r. 2006.
David Bossie byl hlavní vyšetřovatel ve Výboru pro vládní reformu a dohled při dolní sněmovně USA. Pokud snad ještě někdo trpí iluzemi o destruktivní vládě Clintonových demokratů, takhle kniha ho z toho vyléčí... Doporučuji i těm, kdož iluzemi o následcích Clintonova vládnutí netrpí...
Vydalo nakladatelství Slovanský dům v r. 2006.
- nekromancer
- Častý návštěvník
sardaukar: ad Reaganovy deníky... Na Amazonu, dotáhl to sem MPTS. Je to v AJ. Elektrická verze AFAIK zatím není.
childeater: Vládce strachu mám v elektroverzi pro eReader / Mobipocket stažené z Neknih nebo kýho čerta.
Jestli jsem to sem ještě nepsal, tak Paul Johnson: Historie anglického národa - jen stručný citát královny Alžběty I.: "Církev má sloužit zájmům své země, nikoli naopak. Víra není nic, pro co by člověk měl zabíjet nebo dokonce zemřít".
childeater: Vládce strachu mám v elektroverzi pro eReader / Mobipocket stažené z Neknih nebo kýho čerta.
Jestli jsem to sem ještě nepsal, tak Paul Johnson: Historie anglického národa - jen stručný citát královny Alžběty I.: "Církev má sloužit zájmům své země, nikoli naopak. Víra není nic, pro co by člověk měl zabíjet nebo dokonce zemřít".
Obsah fóra / Střelectví / OFF TOPIC - MIMO TÉMA