- nekromancer
- Častý návštěvník
Jedy ve flaškách jsou dvousečný, je to v rozporu se zákonem o jedech a nebezpečných látkách a jsou na to docela velký flastry.
Autonomní kulometnou věž vedle krbu odjišťovanou SMSkou zase stihnou odpojit a ukrást, pokud nebude celá zalitá v betonu. To už bych možná radši tu chajdu podminoval a sakumprdum odpálil na Mars.
Zajímavější by možná bylo ji dálkově zamknout a natlakovat paralyzačním plynem nebo aspoň CSkem. A nechat ho tam tak 14 dní; očička by si vyškrábal sám a ještě moc rád.
Případně propadlo do chlívku s hladovým prasátkem.
Autonomní kulometnou věž vedle krbu odjišťovanou SMSkou zase stihnou odpojit a ukrást, pokud nebude celá zalitá v betonu. To už bych možná radši tu chajdu podminoval a sakumprdum odpálil na Mars.
Zajímavější by možná bylo ji dálkově zamknout a natlakovat paralyzačním plynem nebo aspoň CSkem. A nechat ho tam tak 14 dní; očička by si vyškrábal sám a ještě moc rád.
Případně propadlo do chlívku s hladovým prasátkem.
-
DK - Pravidelný návštěvník
-
Iha - Příspěvky: 1466
-
Walt - Příspěvky: 1417
-
MarK - Moderátor
- Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««
- nekromancer
- Častý návštěvník
-
Anorektik - Častý návštěvník
Tohle stojí za to ! Není náhodou pes nástražným útočným systémem
http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=30.09 ... 38v=116923

http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=30.09 ... 38v=116923
-
gunman - Častý návštěvník
jelikož mám samostatně útočícího psa, tak mne o téhle reportáži včera v práci hned informovali
pán udělal několik chyb
-prodal barák cikánům
-neměl tam plot nebo ho měl společnej i s tím cikánským barákem
-nenechal se ošetřit
-nenechal na místě zapsat všechny svědky(pak jich bylo 7)
já mám oplocenej pozemek, branka je zamčená a je na ní cedule s informací o psu a jeho podoba
navíc o našem psu jdou po vsi takové legendy, že kdybych tomu věřil, tak s ním nebydlím
pán udělal několik chyb
-prodal barák cikánům
-neměl tam plot nebo ho měl společnej i s tím cikánským barákem
-nenechal se ošetřit
-nenechal na místě zapsat všechny svědky(pak jich bylo 7)
já mám oplocenej pozemek, branka je zamčená a je na ní cedule s informací o psu a jeho podoba
navíc o našem psu jdou po vsi takové legendy, že kdybych tomu věřil, tak s ním nebydlím
-
raddym - Občasný návštěvník
-
jomekabi - Příspěvky: 2011
- Bydliště: Tábor _______________________ člen sdružení LEX | http://www.gunlex.cz
-
Anorektik - Častý návštěvník
No, mě nejvíc zarazilo to, jak se po něm začli vozit že neměl na plotu cedulku že za plotem je pes - asi bych si měl dát na plot cedulku že za plotem je zahrada, a že kdo si na ní zlomí nohu, příp. bude v průběhu útoku na psa nemalé hodnoty postřelen či usmrcen, tak mu ani pozůstalým nic platit nebudu. Když jsem pryč a pes doma, je zamčeno kvůli sousedům a pro změnu když jsem doma tak taky. Musí tam ta cedulka být, nebo ne ?
-
jomekabi - Příspěvky: 2011
- Bydliště: Tábor _______________________ člen sdružení LEX | http://www.gunlex.cz
- oupi
- Častý návštěvník
-
guntroll - Pravidelný návštěvník
- Kmoch Vladimír
- Nový uživatel
Součastňe platný trestni zákon nezná pojem "nástražného zařízení".Nástražné zařízení ve smyslu střelného systému řeší zákon o zbraních a střelivu,jako zakázaný.Pokud by někdo vybudoval principielně jiné zařízení než je zakázané střelné,tak by se sice mohlo jednat o §13
nutnou obranu,ale následek takovéto obrany by nesměl být zcela zjevně nepřiměřený způsobu útoku.Účinek takového zařízení vidím v odehnání či vyplašení útočníka s cilem odradit jej od zamýšleného činu.Zdravím.
nutnou obranu,ale následek takovéto obrany by nesměl být zcela zjevně nepřiměřený způsobu útoku.Účinek takového zařízení vidím v odehnání či vyplašení útočníka s cilem odradit jej od zamýšleného činu.Zdravím.
-
Igrlik - Častý návštěvník
Psíkovia...
guntroll píše:Pokud mas na zahrade nastrazne systemy takoveho kalibru tak nemyslim ze by tva zahradka byla primarnim cilem jakkehokoli zlodeje. Pokud by nemel zrovna plamenomet
Nuž tu na východnom Slovensku sa celkom dobre môže stať, že práve takéto "nástražné systémy" môžu byť cieľom "údených spoluobčanov" s úmyslom uloviť, odviesť a zjesť! (dokonca sa riešila vražda majiteľa, ktorý chránil svojho psa).

Na druhej strane, pokiaľ majú psíci zvyk zahrabávať korisť v záhrade, prípadné obavy z obvinenia z vraždy (viď vyššie) odpadajú - kde nie je obeť, nie je čin!!!

- gres
- Pravidelný návštěvník
Igrlik: taktiež nimi môžeš nakŕmiť prasatá, majú radi údené
Ja považujem za najlepší nástražný systém v x krát vykradnutej chate alebo baráku flašu vodky s patričnou ingredienciou. Nájdu sa na nej iba otlačky páchatela a ak sa použije vhodná ingrediencia s účinkom o pár dní tak páchatel ukončí svoju kariéru niekde inde, prípadne sebou vezme na výlet zopár súkmeňovcov.

-
gunman - Častý návštěvník
Máme psa po operaci, takže leží pod práškama doma a nějaká svině si to vyčíhla a v noci nám ze zahrady ukradli 2 KOMPOSTÉRY- takový černý plastový kužely,cena jednoho je kolem 1500kč. Nenecháváme venku nic, co by stálo za ukradení nebo aspoň jsme si to mysleli a někomu stálo za to přelízt plot, rozmontovat je, na něco naložit a odvézt.
Bohužel,byly umístěné v koutě zahrady u lesa,kde je tma,takže mohli pracovat v klidu.
Akorát měli z prdele kliku, protože normálně spí pes u otevřenýho okna a když se něco děje,tak si štěkne a když si štěkne 2xtak ho vypouštíme ven.
Bohužel,byly umístěné v koutě zahrady u lesa,kde je tma,takže mohli pracovat v klidu.
Akorát měli z prdele kliku, protože normálně spí pes u otevřenýho okna a když se něco děje,tak si štěkne a když si štěkne 2xtak ho vypouštíme ven.
- nekromancer
- Častý návštěvník
Obsah fóra / Střelectví / Události