JJLBC
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 44
Registrován: 27.08.2016 2:09
Bydliště: Liberec

07.07.2019 8:26

Re: LEE AUTO BREECH LOCK PRO

v.k. píše:
v.k. píše:JJLBC>
Ani jedna z techto neni aplikovatelna pro BLP, ale kdyz uz jsme ty upravy nacali, tak at je to komplet.


Kdyz nad tim premyslim, tak vlastne uprava te detent pruziny plati i pro BLP. Ackoliv se mi tam aretace zdala trochu lepsi, tak si to doladeni asi taky zaslouzi.


Jsem to taky zaznamenal. Při 5,5gr Ba9 u 9mm Luger sem tam nějaké zrnko vyskočí a po pár stovkách nábojů tam těch zrnek je už více :-? Na funkci to nemá vliv. Ale tu aretaci zkusím též poladit.

JJLBC
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 44
Registrován: 27.08.2016 2:09
Bydliště: Liberec

07.07.2019 11:30

Re: LEE AUTO BREECH LOCK PRO

Rudi2079 píše:
v.k. píše:Rudi2079>


to v.k. : Díky za info.

2. Tebou popisovaným výhodám rozumím a znám je z výroby "přesnějších" nábojů na jednooperáku. Ale, přes tvé "garance" u mne přetrvává nedůvěra z důvodů zabezpečení spolehlivé funkce samonabíjení , ať už u AR nebo jiných samonabíječek. No asi mi nezbude než to vyzkoušet a přesvědčit se.
¨

A teď dotaz do placu více méně pro kohokoliv.

Hodlám přebíjet v celkovém objemu všech ráží cca 10000 ks/ročně , a to: 300BLK - 70% , 45ACP - 20% , .223 rem. - 10% .

Když budu používat Lee Classic cast pres na silové úkony jako forming, swaging atd. ( z důvodů nadměrných vůlí v shellplate na Lee ABLP) a na výrobu hotových nábojů s na hotovo předchystanou nábojnicí (vyčištění,zkrácení,odhrotování, vyčištěná zátravka) bude mi stačit Lee Auto Breech Lock Pro - s přihlédnutím na mnou popsaný objem přebíjení 10000 ks/ročně je strop, budu se pohybovat někde mezi 70% - 100% objemu??? (Když přihlédnu k tomu že tento lis není vhodný na silové úkony kvůli nadměrným vůlím v shellplate a budu ho používat hlavně na konečnou kompletaci nábojů - "rozhrdlit-nasypat prach, podat střelu, usadit střelu, zakrimpovat střelu = hotový náboj." ???) Bude mi na to tento lis stačit???


Vzhledem k několika násobně vyšší ceně (nedovolil bych si rozporovat poměr cena/výkon) a k vzhledem udávanému objemu přebíjení by pro mě nemělo smysl pořizovat "dokonalou" Dilon 650tku!

Díky za vaše postřehy, čas a odpovědi. Rudi

Taky to budu používat podobnou způsobem. Tedy potřebuješ sadu LEE Ultimate 223 Remington - LEE-90694.
Tedy v mém případě celoformátovací kalibrace nábojnice 223 na LEE Turret a následné praní od mazadel a případné zkracování nábojnice (pokaždé se nemusí zkracovat). Do LEE AUTO BREECH LOCK PRO jde už čistá připravená nábojnice. Na první pozici budeš mít krčkovací matrici kterou po celoformátu nepoužiješ. Následuje usazení zápalky a prachování LEE Auto-Drum Powder Measure
s LEE Long/Short Charging Die (délka nábojnice 223 je přesně mezi oběma – lze použít Long i Short) na druhé pozici,
https://www.youtube.com/watch?v=0kveUOFOxk0
pak usazuješ střelu usazovací matricí na třetí pozici a uzavíráš proces na čtvrté pozici škrtící matrici - factory crimp. Pokud by jsi vždy prováděl celoformát (což Ti pro 223 a AR vyloženě doporučuji, páč hlavně ze začátku přebíjení puškových jsem získál zajímavé zážitky :( s nedostatečně zkalíbrovanýma nábojnicema), pak nepotřebuješ tuto čtyřdílnou sadu ale stačí Ti Sada 3 Matric LEE 223 Remington
LEE-90502.
Pouze kalibraci krčku používám pouze pro opakovací pušku na Long Range u 308 a i tam to byl ze začátku zajímavý zážitek :( Už nechci žádné zajímavé zážitky :wink:
Myslím, že list by Ti stačil a plně ho využiješ. Osobně bych pro AR (pokud to nebude nějaké přesné Long Range) vypustil čištění zátravek. Dokup podávač nábojnic s Lee Collator. Prachovač LEE Auto-Drum Powder Measure (myslím, že se LEE povedl i s ohledem na
Prachovač Lyman No. 55 a Hornady Lock And Load – mám všechny tři) s LEE Long/Short Charging Die a na zápalkování LEE Safety Primer Feed Small and Large

Rudi2079
Občasný návštěvník
Občasný návštěvník
 
Příspěvky: 99
Registrován: 03.05.2013 22:18
Bydliště: Zlínský kraj

07.07.2019 19:44

Re: LEE AUTO BREECH LOCK PRO

to JJLBC:

Díky za info. Tak předně musím připomenout že Lee ABLP chci používat především pro přebíjení 300AAC Blackout. Matrice jsem již pořídil (vyrábím si svoje hilzny zkrácením a přeformátováním z .223 rem. ) Redding- celoformát, krček, usazovačka-krimpovačka (v jednom), RCBS small base matrice, Lee factory crimp. (Úsměvné zjištění bylo že small base od RCBS přeformátuje nábojnici na stejnou velikost jako FL ze sady od Reddingu. :D ) (Tu krčkovací matrici budu mít na jednooperák na náboje do kliky.)

Potřebuji zároveň zjistit jestli bude na prachovači Lee Auto-Drum Powder Measure fungovat pistolová prachovací-rozhrdlovací matrice Lee Powder Thru Expanding Die 30M1 carbin. Budu potřebovat rozhrdlovat kvůli osazení olověnou poplastovanou střelou Ares. (Obávám se že jestli to chápu správně tak s tímto prachovačem pistolové powder thru expanding die nejsou kompatibilní ?)
Pokud bych na tomto lisu Lee ABLP při prachování zároveň rozhrdloval - bude dostávat zabrat ? nebo to bude v pohodě ? (Na protější straně se bude usazovat a crimpovat takže by se ty síly měli vyrovnat?)

V podstatě mám 2. možnosti:

Možnost č.1 - předem nachystaná nábojnice zkrácená, vyčištěná a již ozápalkovaná.

poz. 1 - rozhrdlení+naprachování zároveň. poz. 2 - podání střely , poz. 3 - usazení střely , poz. 4 - factory crimp . ?


Možnost č.2 - předem nachystaná nábojnice zkrácená, vyčištěná ale bez zápalky.

poz. 1 - rozhrdlení , poz. 2 - zalis. nové zápalky + naprachování , poz. 3 - podání střely , poz. 4 - usazení + crimp (v jednom) ?

JJLBC
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 44
Registrován: 27.08.2016 2:09
Bydliště: Liberec

08.07.2019 20:43

Re: LEE AUTO BREECH LOCK PRO

V tvém případě 300AAC budeš tedy na jednooperačním lisu dělat celoformát a odzápalkování.
Následně první pozice v Lee ABLP bude prázdná. V druhé pozici zápalkuješ a rozhrdluješ za pomocí matrice POWDER THRU DIE 30M1 - SKU 90494
V níž máš zašroubovaný adapter POWDER MEASURE RISER - SKU 90041 a na něm zase zašroubovaný Lee Auto-Drum Powder Measure.
Zde video na stránkách výrobce.
https://leeprecision.com/auto-disk-riser.html
Následuje třetí pozice osazení střelou a na čtvrté škrtíš s factory crimp. Rozhrdlení je minimální silový úkon.

Rudi2079
Občasný návštěvník
Občasný návštěvník
 
Příspěvky: 99
Registrován: 03.05.2013 22:18
Bydliště: Zlínský kraj

13.07.2019 11:06

Re: LEE AUTO BREECH LOCK PRO

Díky za rady, tak nějak jsem si to představoval, jen jsem nevěděl jestli bude Lee Powder Thru Expanding Die fungovat s Lee Auto-Drum Powder Measure.
Protože všude kde jsou v nabídce tyto prachovací-rozhrdlovací matrice, se uvádí že jsou použitelné s Auto-Disk nebo Pro Auto-Disk Powder Measure. Nikdo ,ani výrobce neuvádí použitelnost s Auto-Drum a z praxe jako "začátečník" to neznám.
(Lee Powder Thru Expanding Die charges the case while expanding the case mouth. Used with powder funnel adapter or the Auto Disk or Pro Auto Disk Powder Measure)

No a pak si ještě pohrávám stou druhou možností, a to že bych použil již ozápalkované nábojnice (stejně mi připadá že ruční zápalkování "RCBS Hand Priming Tool" je rychlejší než zápalkovat na lisu) a tak bych ušetřil jednu díru na lisu navíc pro podávací matrici na střely. Otázka jestli se to vyplatí když mi tím stejně přibude jedna operace navíc - ruční zápalkování ?
Zase je fakt, jestli se nepletu tak na Lee Auto Breech Lock Pro je pro "ruční" osazování střely do nábojnice dost málo místa?(díry pro matrice jsou natěsno u sebe, řekl bych znatelně víc než na jiných 4 děr. "progresech") Takže podávací matrice střel by konečnou kompletaci nábojů mohla dost urychlit a usnadnit?

mar.tan
Občasný návštěvník
Občasný návštěvník
 
Příspěvky: 60
Registrován: 16.05.2016 13:59

13.07.2019 13:41

LEE AUTO BREECH LOCK PRO

JJLBC píše:Tak nevím co je špatně ale moc mi nevyhovuje jak držák Bullet Feeder na třetí matrici koliduje s převlečnou maticí na čtvrté matrici.
Respektive, že nemůžu manipulovat se čtvrtou matricí bez toho aniž bych vymontoval Bullet Feeder.
Mám hodně velkou chuť ten držák z této strany zlehka ubrousit :?:
Je to asi udělaný schválně od LEE. Uživatel má jenom jednu správnou pozici.

Obrázek

Zde je to taky vidět a borec to i vysvětluje:

https://www.youtube.com/watch?v=tnOAWcy_Ywc
Už vím co jsi myslel, mám to stejně.

Nechal jsem si na 3d tiskárně vytisknout podložku (zatím čekám na dodání) pod 4. matici, to by mohlo fungovat. Zatím ji mám nezajištěnou proti posunu, což se mi nechce nechat dlouho.

Odesláno z mého NEM-L21 pomocí Tapatalk


Reklama

buqi
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 253
Registrován: 13.03.2008 20:53

13.07.2019 13:58

Re: LEE AUTO BREECH LOCK PRO

v.k. píše:buqi> co te vedlo k tomu poridit zrovna Lee BLP?


obecně nevhodná touha mít za málo peněz víc muziky (rozuměj víceoperák). Měl jsem turreta a prudilo mě, když jsem musel zatáhnout 4x na jeden náboj, jinak jsem byl spokojený. Já to moc neprožívám. Spíš mi jde o to nabouchat ty 3...4 stovyky co nejdřív a pryč od toho - nemazlím se s tím - stejně to vyletí laufem.

223 dělám komplet v LABP na jeden zátah. Zkrátím (přibližně) - srazím hrany - vyperu - a dál s tím zacházím jako s pistolovou - dobře namazat - FL kalibrace + odzapalkování - ozápalkování + prachování - usazení střely - crimp. Lůžko zápaky nečistím, zátravku neřeším, sbírám jen necrimpované nbc. Hotové náboje (když to vyjde) hodím na chvilku do vibračky, abych neměl od maziva zasviněný ruce/krabičky/zásobníky/komoru. Mám to do samonabíjčky na kropení, kde požaduji, aby to udělalo bum a dopředu vylětela střela, kterou najdu na 50m v terči (nebo cinkne). Není to na přesnou střelbu - stejná filosofie - udělat rychle 3...4 stovky nábojů a pryč od toho. Přebíjení není cíl, jen prostředek k levnému střelivu. Cena vychází kolem 5kč (jako fabrická 9 luger) Rozhodně to ale nikomu NEDOPORUČUJI - není to ten správný postup.

v.k.
Občasný návštěvník
Občasný návštěvník
 
Příspěvky: 85
Registrován: 16.05.2017 20:01
Bydliště: Brno

17.07.2019 23:52

Re: LEE AUTO BREECH LOCK PRO

buqi píše:
v.k. píše:buqi> ...Přebíjení není cíl, jen prostředek k levnému střelivu. Cena vychází kolem 5kč (jako fabrická 9 luger) Rozhodně to ale nikomu NEDOPORUČUJI - není to ten správný postup.


Nahodou, ja to pro to mam pochopeni. Taky podobne prebijim ,223REM na plinkani. S tim rozdilem ze delam jen format krcku (sbiram jen nabojnice z teze pusky - je jich vic nez dost) a provozuju to stale na Pro 1000 (zadny factory crimp, jen standartni z DAA matrice). Je to na nem rychlejsi nez na BLP, proto jsem se ptal.

buqi
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 253
Registrován: 13.03.2008 20:53

19.07.2019 8:48

Re: LEE AUTO BREECH LOCK PRO

v.k. Ja mel turreta, takze v rozhodnuti 1000 vs. Loadmaster vs. LABP mi prisla posledni volba nejlepsi. Trosku jsem mel obavy z toho tolik diskutovaneho zapalkovani u 1000 a loadmasteru. Proto mi LABP prisel jako dobry kompromis - 4 diry, bezproblemove jednoduche (ale mirne zdrzujicu) zapalkovani, pist pod prvni pozici, viceoperak, dobra cena. Takze proti turretu krok vpred, ale stale jednoduche. Mozna bych loadmastra, nebo 1000 taky dokazal s trochu kutilstvi rozchodit, ale nebyl jsem si jist. Kazdopadne se domnivam, ze z odladene 1000 neni LABP asi krok vpred. Muj nazor je ten, ze kdyz je dobra kalibracni matrice (a dobre serizena), a k tomu dobre serizena usazovaci matrice, tak zehlici (krimpovaci) matrice neni potreba a 3 diry na sypaci naboje staci.

v.k.
Občasný návštěvník
Občasný návštěvník
 
Příspěvky: 85
Registrován: 16.05.2017 20:01
Bydliště: Brno

23.07.2019 6:07

Re: LEE AUTO BREECH LOCK PRO

buqi píše:v.k. Ja mel turreta, takze v rozhodnuti 1000 vs. Loadmaster vs. LABP mi prisla posledni volba nejlepsi. Trosku jsem mel obavy z toho tolik diskutovaneho zapalkovani u 1000 a loadmasteru.

Diskutovane zapalkovani u Pro 1000 neni nespolehlive. Je podminene spolehlive, jako ostatne rada veci u Lee. Je treba dodrzet tri veci, aby spolehlive fungovalo. Jednak je, kvuli gravitacnimu principu podavani, nutno mit v zasobniku vzdy aspon 30 zapalek. Potom je treba udrzovat drahu podavace cistou (t.j. osetrit prachovac tak, aby netrousil prach). Posledni aspekt je, ze je treba pro novy podavac a pak vzdy po cca 2 letech predepnout vice raminko podavace tak, aby stale dost silne shakoval. Pri dodrzeni predesleho je to pak velmi spolehlive podavani (odhaduju tak 99.95%). Hlavne to nepochopeni zdokumentovane nutnosti min. mnozstvi zapalek hodne ublizilo povesti Pro 1000.

Mozna bych loadmastra, nebo 1000 taky dokazal s trochu kutilstvi rozchodit, ale nebyl jsem si jist. Kazdopadne se domnivam, ze z odladene 1000 neni LABP asi krok vpred.


Ty bys to urcite, pri svem uvazovani, rozchodil. Je to sice uzivatelsky narocnejsi, ale neni to zadna velka veda.

Muj nazor je ten, ze kdyz je dobra kalibracni matrice (a dobre serizena), a k tomu dobre serizena usazovaci matrice, tak zehlici (krimpovaci) matrice neni potreba a 3 diry na sypaci naboje staci.

Souhlasim, potreba rozhodne neni. To by jinak nestrilela pulka sveta. :lol:

JJLBC
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 44
Registrován: 27.08.2016 2:09
Bydliště: Liberec

23.07.2019 11:37

Re: LEE AUTO BREECH LOCK PRO

v.k. píše:
v.k. píše:JJLBC>
Ani jedna z techto neni aplikovatelna pro BLP, ale kdyz uz jsme ty upravy nacali, tak at je to komplet.


Kdyz nad tim premyslim, tak vlastne uprava te detent pruziny plati i pro BLP. Ackoliv se mi tam aretace zdala trochu lepsi, tak si to doladeni asi taky zaslouzi.


Koukal jsem na tu pružinu. Je to tato. Stejná je i pro LEE Pro 1000.
https://leeprecision.com/index-spring.html
V USA za dolar, ale ani tam není moc v nabídkách natož v ČR. Zkusím poptat, případně zkusíme asi vyrobit.

JJLBC
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 44
Registrován: 27.08.2016 2:09
Bydliště: Liberec

23.07.2019 11:40

Re: LEE AUTO BREECH LOCK PRO

mar.tan píše:
JJLBC píše:Tak nevím co je špatně ale moc mi nevyhovuje jak držák Bullet Feeder na třetí matrici koliduje s převlečnou maticí na čtvrté matrici.
Respektive, že nemůžu manipulovat se čtvrtou matricí bez toho aniž bych vymontoval Bullet Feeder.
Mám hodně velkou chuť ten držák z této strany zlehka ubrousit :?:
Je to asi udělaný schválně od LEE. Uživatel má jenom jednu správnou pozici.

Obrázek

Zde je to taky vidět a borec to i vysvětluje:

https://www.youtube.com/watch?v=tnOAWcy_Ywc
Už vím co jsi myslel, mám to stejně.

Nechal jsem si na 3d tiskárně vytisknout podložku (zatím čekám na dodání) pod 4. matici, to by mohlo fungovat. Zatím ji mám nezajištěnou proti posunu, což se mi nechce nechat dlouho.

Odesláno z mého NEM-L21 pomocí Tapatalk

Jsem ten držák ubrousil z toho boku. Teď je to 100% :-)

v.k.
Občasný návštěvník
Občasný návštěvník
 
Příspěvky: 85
Registrován: 16.05.2017 20:01
Bydliště: Brno

23.07.2019 11:50

Re: LEE AUTO BREECH LOCK PRO

JJBL> Jo, to bude ona. Ale nemusis kupovat original z US. Staci jakakoliv pruzina stejneho rozmeru treba z eBay nebo zelezarstvi. Zmer si tloustku dratu a vnejsi prumer. Delku zakratis potom dle potreby. Nebo vezmi tu original a uprav tu. Je treba ji jen malicko zakratit, tak je lepsi pomalu ubrusovat nez stipat stipackama.

v.k.
Občasný návštěvník
Občasný návštěvník
 
Příspěvky: 85
Registrován: 16.05.2017 20:01
Bydliště: Brno

02.08.2019 15:57

Re: LEE AUTO BREECH LOCK PRO

Mam tu jeste par fotek z upravy pruziny te aretace. Pomuze to predstave o meritku. Mala zmena ale dela obrovsky rozdil v plynulosti cyklu. Focena na Pro 1000, aplikovatelne i na BLP. Zamenena je jen pruzina, detent kulicka azustala stejna.

  • Aretace
    Lee Pro100 uprava detent mechanismu.jpg
    Uprava aretace Pro 1000

    Lee Pro100 uprava detent mechanismu2.jpg
    Uprava aretace Pro 1000 detail

    Lee Pro100 uprava detent mechanismu3.jpg
    Uprava aretace Pro 1000 porovnani utopeni kulicek

  • Vyhazovani
    Pak jeste fotka male nezminovane upravy (ubrouseni hranky) Shell Plate Carrieru pro naprosto spolehlive vyhazovani .223Rem (pricemz se pouziva vytisknuty vyhazovac, nikoliv ten original dratek).
    Lee Pro100 hotova uprava shell plate carrieru pro spolehlive odhazovani .223Rem2.jpg
    Ubrousena hrana Carrieru -vyhazovani 223 Pro 1000

Rudi2079
Občasný návštěvník
Občasný návštěvník
 
Příspěvky: 99
Registrován: 03.05.2013 22:18
Bydliště: Zlínský kraj

07.08.2019 9:19

Re: LEE AUTO BREECH LOCK PRO

Prosba na majitele Lee Auto Breech Lock Pro.
Moc vás prosím jestli by jste mi mohly změřit průměr (vůle) na drážkách pro uchycení nábojnic na shellplate?
Čím víc vás bude tím lépe. Je známo že na shellplate a shellholderu od Lee je větší vůle než od jiných výrobců, jde mi o to zjistit jestli je tato vůle/průměr konzistentní, tedy stejná na všech shellplate nebo jestli se tyto průměry liší série od série nebo dokonce kus od kusu??? Samozřejmě potřebuji průměry stejných shellplate nejlépe č.4 (.223rem) nebo č.2 (45ACP).

Prosím o pomoc, moc mi to pomůže. :D Předem děkuji za případné odpovědi.

JJLBC
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 44
Registrován: 27.08.2016 2:09
Bydliště: Liberec

08.08.2019 21:49

Re: LEE AUTO BREECH LOCK PRO

Shellplate č.4 má u mě rozměr v polích (to by tě asi mělo zajímat - za to to drží tu nábojnici, ) 8,66mm a 8,65mm a 8,68mm a 8,68mm. Samozřejmě rozhodující je i tvar - ten vykonává styčnou plochu s nábojnicí. Shell holder Lee má 8,62mm a RCBS má 8,55mm.
Shellplate č. 2 má 10,41mm a 10,41mm a 10,46mm a 10,42mm. Shell holder Lee má 10,48mm a RCBS 10,46mm.
Mám ještě shell holder Redding ale momentálně ho nemám u sebe.

JJLBC
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 44
Registrován: 27.08.2016 2:09
Bydliště: Liberec

08.08.2019 22:03

Re: LEE AUTO BREECH LOCK PRO

v.k. píše:Mam tu jeste par fotek z upravy pruziny te aretace. Pomuze to predstave o meritku. Mala zmena ale dela obrovsky rozdil v plynulosti cyklu. Focena na Pro 1000, aplikovatelne i na BLP. Zamenena je jen pruzina, detent kulicka azustala stejna.

  • Aretace
    Lee Pro100 uprava detent mechanismu.jpg

    Lee Pro100 uprava detent mechanismu2.jpg

    Lee Pro100 uprava detent mechanismu3.jpg

  • Vyhazovani
    Pak jeste fotka male nezminovane upravy (ubrouseni hranky) Shell Plate Carrieru pro naprosto spolehlive vyhazovani .223Rem (pricemz se pouziva vytisknuty vyhazovac, nikoliv ten original dratek).
    Lee Pro100 hotova uprava shell plate carrieru pro spolehlive odhazovani .223Rem2.jpg


Pružinku jsem poptal u Strobla. V e-shopu není ale na objednání je do 6-8 týdnů. Cenu nevím zatím. Budu potom testovat. Vyhazování nábojnic se zdá zatím u Lee ABLP bezproblémové.

Rudi2079
Občasný návštěvník
Občasný návštěvník
 
Příspěvky: 99
Registrován: 03.05.2013 22:18
Bydliště: Zlínský kraj

09.08.2019 11:42

Re: LEE AUTO BREECH LOCK PRO

Shellplate č.4 má u mě rozměr v polích (to by tě asi mělo zajímat - za to to drží tu nábojnici, ) 8,66mm a 8,65mm a 8,68mm a 8,68mm. Samozřejmě rozhodující je i tvar - ten vykonává styčnou plochu s nábojnicí. Shell holder Lee má 8,62mm a RCBS má 8,55mm.
Shellplate č. 2 má 10,41mm a 10,41mm a 10,46mm a 10,42mm. Shell holder Lee má 10,48mm a RCBS 10,46mm.
Mám ještě shell holder Redding ale momentálně ho nemám u sebe.[/quote]

to JJLBC: Super díky moc přesně tohle jsem měl na mysli, ještě bych pro porovnání potřeboval proměřit aspoň 2 další shellplate pokud možno tak č.4 (.223rem) Ty shellholdry byli navíc i tak díky moc.

to buqi, mar.tan, a kdokoli jiný kdo vlastníte Lee Auto Breech Lock Pro: Moc vás prosím :cry: nemohli by jste si najít chvilku a taky mi ty shellplate proměřili? Díky.

Grimpo
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 2231
Registrován: 20.01.2004 16:04
Bydliště: Praha

09.08.2019 12:40

Re: LEE AUTO BREECH LOCK PRO

Řešili jsme to ve vláknu Loadmastra a PRO1000. Já měl u LM v shellplate 8,7mm, v.k. na PRO1000 od 8,75 do 8,81mm. Prostě děs.

v.k.
Občasný návštěvník
Občasný návštěvník
 
Příspěvky: 85
Registrován: 16.05.2017 20:01
Bydliště: Brno

10.08.2019 10:45

Re: LEE AUTO BREECH LOCK PRO

Rudi2079> Grimpo to napsal presne. Ale mam doma jeste jeden dost stary shellplate Lee #4 (pro tisicovku), ktery jsem pouzival pouze na .380ACP, protoze ten byl jeste horsi nez ten co jsem meril a pouzivam na .223REM. Zkusim ti zmerit i ten :D .

PředchozíDalší

Obsah fóra / Střelivo / Přebíjení / Lisy, matrice a prachovače

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků