Uživatelský avatar
Bobr
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2283
Registrován: 08.01.2006 13:09

28.12.2008 10:57

toto opatření v burze platí již dlouho - pošli mi PM a já ti to optravím pokud je to ještě potřeba

PatrikV
 
Příspěvky: 856
Registrován: 03.05.2008 13:07
Bydliště: Novojičínsko

29.12.2008 2:31

Tak se některým nemožnost vymazání posledního příspěvku spolu s pomalejší nebo žádnou odezvou serveru občas odmění duplikováním příspěvku.
http://www.strelectvi.cz/forum/post149152.html#149152
vtipy-t24-2800.html

Uživatelský avatar
MarK
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 3913
Registrován: 20.10.2005 20:14
Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««

29.12.2008 2:40

Tak nevím, jestli jsem se při mazání přebytečných příspěvků srazil s dalším moderátorem nebo nějakou chybou (nějaká tam skočila), ale nakonec jsou pryč všechny, pardon :D

Uživatelský avatar
Bobr
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2283
Registrován: 08.01.2006 13:09

29.12.2008 2:47

potkali jsme se spolu sedm to promazával když jsem to tam uviděl 3x pak jsem se kouknul a bylo to tam už jen jednou tak jsem to považoval hza vyřešený :-)

Uživatelský avatar
admix
 
Příspěvky: 1849
Registrován: 25.06.2007 17:45
Bydliště: Plzen

09.01.2009 8:11

post151746.html#151746

Kód: Vybrat vše
Could not obtain vote data for this topic

DEBUG MODE

SQL Error : 1030 Got error 28 from storage engine

SELECT vd.vote_id, vd.vote_text, vd.vote_start, vd.vote_length, vr.vote_option_id, vr.vote_option_text, vr.vote_result FROM phpbb_vote_desc vd, phpbb_vote_results vr WHERE vd.topic_id = 5057 AND vr.vote_id = vd.vote_id ORDER BY vr.vote_option_id ASC

Line : 729
File : viewtopic.php


EDIT: po odeslani chyba v emailer.php, Failed sending e-mail

Uživatelský avatar
Bobr
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2283
Registrován: 08.01.2006 13:09

09.01.2009 8:32

takžze dnes ráno přin pokusu o odeslání pošty
Obrázek

a když už tak zase tohle :-(

Obrázek


Reklama

PatrikV
 
Příspěvky: 856
Registrován: 03.05.2008 13:07
Bydliště: Novojičínsko

01.03.2009 21:12

Obrázek
Toto se mi zobrazilo při pokusu podívat se do dietní poradny - pro toto téma neexistují žádné příspěvky.

Uživatelský avatar
admix
 
Příspěvky: 1849
Registrován: 25.06.2007 17:45
Bydliště: Plzen

01.03.2009 21:22

Jo, to se stava uz dlouho, staci kliknout na predposledni stranku tematu. Asi se tam blbe pocitaj prispevky a strankovani :)

nekromancer
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 1995
Registrován: 26.04.2004 9:26

02.03.2009 14:53

Jojo, to se stává když poslední příspěvek vlákna vyjde zároveň jako poslední možný na stránce (celkový počet MODULO počet na stránce=0. Vykreslí se odkaz pro nalistování další stránky, ale ta vyhodí tohle, protože poslední příspěvek je na stránce předchozí a tudíž na tuhle není co zobrazit. Po nalistování předposlední stránky chyba a zbytečný odkaz "Následující" zmizí, a přidáním dalšího příspěvku se vznik chyby vyruší zase až do naplnění další stránky.
Nic fatálního, jen to otravuje.

Uživatelský avatar
Bobr
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2283
Registrován: 08.01.2006 13:09

02.03.2009 15:11

jo přesně jak to popisuje NEKRO :(

Uživatelský avatar
MarK
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 3913
Registrován: 20.10.2005 20:14
Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««

02.03.2009 15:44

Následuje obvykle po smazání příspěvku, kdy se nekorektně aktualizuje počet příspěvků v tématu.

Uživatelský avatar
PiDiBi
 
Příspěvky: 2009
Registrován: 20.01.2004 11:30
Bydliště: Snoqualmie

02.03.2009 23:04

jj, dela to po smazani prispevku

nekromancer
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 1995
Registrován: 26.04.2004 9:26

03.03.2009 13:47

Dotaz na programátory:
bylo by možno, aby fórum se po mnoha letech začalo chovat civilizovaně při načítání obrázků, a elementy pro jejich načtení si připravovalo podle jejich rozměrů? Docela mi pění žluč, když se začne načítat stránka a ujíždí mi pod rukama, protože se načítají obrázky a odporně dlouho se mění formátování stránky.

Uživatelský avatar
MarK
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 3913
Registrován: 20.10.2005 20:14
Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««

03.03.2009 16:45

Ono by bylo možno věcí... Když se ale neřeší ani ty závažnější, tak těžko někdo bude řešit tohle.

PetrHK
Občasný návštěvník
Občasný návštěvník
 
Příspěvky: 53
Registrován: 27.09.2008 11:56
Bydliště: Třebechovice p.O. (HK)

26.06.2009 8:33

Re: Je to rozbitý

asi 3 měsíce jsem tu nebyl (od března) a teď mi v opeře nejde se přihlásit. Vyplním údaje, kliknu na tlačítko a vyhodí mě to znovu na úvodní stranu, přihlášen jakoby nejsem, ale dole se objevím v registrovaných uživatelích. Konfigurace PC se nezměnila. Ve firefoxu to jde normálně, ale ten běžně nepoužívám a ani nechci :) Poradí někdo prosím?

Uživatelský avatar
PN
 
Příspěvky: 217
Registrován: 21.12.2006 16:20
Bydliště: Praha

26.06.2009 18:57

Re: Je to rozbitý

PetrHK: Tohle mi kdysi dávno dělal jiný sajt, když jsem měl zakázané cookies (ne ale na Opeře). A bylo to nějak tak, že jsem obdržel sušenku, později sušenky zakázal, později uložená sušenka vypršela a novou jsem dostat nemohl kvůli zákazu; takže od doby, co to šlo, "já nic neudělal", ale jít to přestalo.

PetrHK
Občasný návštěvník
Občasný návštěvník
 
Příspěvky: 53
Registrován: 27.09.2008 11:56
Bydliště: Třebechovice p.O. (HK)

27.06.2009 11:16

Re: Je to rozbitý

hm tak bohužel nic :cry: smazal jsem starý cookies, všechno povolené, nové přijmu v pohodě a stejně to nejde, tak nevim, ale díky.

cony
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 618
Registrován: 31.07.2006 21:26
Bydliště: Svitavsko

10.07.2009 18:10

Re: Je to rozbitý

Tak přesně tenhle samej problém (s nemožností se přihlásit v opeře) mám taky a už taky nevím co s tím dělat. Cookies mam smazany a v explorelu a firefoxu mi to jede.

Petr Král
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 103
Registrován: 12.11.2008 11:26

14.07.2009 10:33

Re: Je to rozbitý

Opera 9.64 - přihlášení bez problému.

cony
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 618
Registrován: 31.07.2006 21:26
Bydliště: Svitavsko

14.07.2009 17:55

Re: Je to rozbitý

Mám operu 9.52 a přihlásit to pořád nejde, zkusím kdyžtak aktualizaci.

PředchozíDalší

Obsah fóra / Přečti si pravidla!!! / Pravidla diskuzního fóra, navod k registraci, chyby, návrhy, zlepšení

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků