Uživatelský avatar
Ivoshek
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 474
Registrován: 13.04.2004 14:24
Bydliště: Brno

30.10.2004 12:26

Hradla

doporucte mi prosim nejaka dobra hradla

Uživatelský avatar
Leda
 
Příspěvky: 692
Registrován: 21.01.2004 9:32
Bydliště: Praha a okolí

01.11.2004 10:25

HRADLA

Občas si půjčuji ProChrono od Competition Electronics. Myslím, že jsou moc pěkná. Ovšem stojí skoro 6 tis u Marta.
Jsou i tady - asi za polovic :? :
http://www.competitionelectronics.com/s ... ducts.html

Uživatelský avatar
premek
Site Admin
Site Admin
 
Příspěvky: 1000
Registrován: 20.01.2004 22:24
Bydliště: Praha 6

01.11.2004 14:40

Re: HRADLA

Leda píše:Občas si půjčuji ProChrono od Competition Electronics. Myslím, že jsou moc pěkná. Ovšem stojí skoro 6 tis u Marta.
Jsou i tady - asi za polovic :? :
http://www.competitionelectronics.com/s ... ducts.html


Prochrono mám, jsme s ním spokojen, problémy dělá jen při měření
rychlosti brokového shluku ...

Shiva
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 1578
Registrován: 09.06.2004 20:20
Bydliště: ln@sniper.cz

22.11.2004 17:24

Běžně používané jsou Shooting chrony a jsou v několika konfiguracích
http://chrony.ca/
Levnější, méně technicky vybavené jsou již zmiňované prochrono digital
http://www.competitionelectronics.com/s ... ducts.html
o třídu lepší jsou Oehler, kde se porovnávají 2 rychlosti.
http://www.oehler-research.com/model35.html

Jinak říkat, že někde na webu v USA je něco o polovinu levnější, je sice hezké a pak to vypadá tak, že my dovozci VÁS okrádáme. Prochrono jsem nedavno dovezl za koncovou cenu včetně poslání na dobírku pod 4.500kč.
V první řadě pokud budet kupovat od nějaké firmy jako je třeba MidwayUSA, tak po vás budou chtít minimální nákup za několik set USD, potom počítejte dopravu kolem 15%, Clo u nás ca 5%, špedici, JCD apd dalších ca 5%. To jsme tam za 25%. Tak teď si k tomu připočtěte DPH 19%. To dělá suma sumarum 45% z nákupní ceny. 120 USD * 1.45 = 174 USD * 25 = 4.350kč k tomu nutno připočíst poplatek za převod peněz. Tak tohle zaplatí každý z vás. Kde je parkovný na letišti, cesta tam a zpět, balný a poštovný když to budu posílat na dobírku. No a protože nikdo nedělá nic zadarmo, když už se tím živí, tak kde je moje marže???

Uživatelský avatar
Leda
 
Příspěvky: 692
Registrován: 21.01.2004 9:32
Bydliště: Praha a okolí

23.11.2004 14:12

hradla

[quote="Shiva"]Jinak říkat, že někde na webu v USA je něco o polovinu levnější, je sice hezké a pak to vypadá tak, že my dovozci VÁS okrádáme. Prochrono jsem nedavno dovezl za koncovou cenu včetně poslání na dobírku pod 4.500kč.[quote]
---nějak moc jsem to umáznul :roll:
:D Nám všem je jasné , že je to tak, jak píšeš, a že obchodník taky musí z něčeho žít. Jsou tu i tací, kteří si to skutečně objednají sami , zda se jim to vyplatí, to je jejich boj. A jsou tu i tací, kteří si to třeba osobně přivezou - třeba z dovolené :lol:
Myslím, že se tu nemluvilo o tom, že někdo někoho okrádá :?
Nebo jo ??? :lol:

Shiva
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 1578
Registrován: 09.06.2004 20:20
Bydliště: ln@sniper.cz

23.11.2004 14:42

Já si myslím, že to s hradlama nemá nic společného a že téma ceny u nás a v USA bylo uzavřeno. Navíc, jestli jsi si dobře přečetl citaci, kterou jsi uvedl, tak nikde nikdo neřekl, že někdo někoho okrádá.
Chtěl jsem jen uvést věci na pravou míru.
Moje reakce na prohlášení, že je něco někde o polovinu levnější, bylo vysvětlení co všechno souvisí s tvorbou ceny při dovozu. Protože prohlášení o rozdílech v cenách USA a u nás, bez všech okolních informací je zavádějící.
Jsem přesvědčen, že diskuzní fóra a konference jsou o získání co nejpřesnějších informací.
Dovoluji si nesouhlasit s tvrzením, že všichni vědí, že je to tak jak říkám. Denodeně se setkávám s překvapeným obličejem člověka, kterému udělám nabídku. Argument, myslel jsem, že to budu mít za XY protože na webu je to za tolik a tolik.
Přitom cena je asi o 1/4 nižší než u jiných obchodníků.


Reklama

Uživatelský avatar
PiDiBi
 
Příspěvky: 2031
Registrován: 20.01.2004 11:30
Bydliště: Brno

23.11.2004 15:29

dooost

na tema ceny v usa jsem vam zalozil vlastni thread v obecnych a zase mi to tu rozebirate :) kdo se v tom ma vyznat, kecejte o tom tam, tady prosim jen o hradlech, nebo vam to tam zase budu muset presunout a uz tam budou na toto tema thready dva

Shiva
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 1578
Registrován: 09.06.2004 20:20
Bydliště: ln@sniper.cz

23.11.2004 15:39

Souhlas.

Uživatelský avatar
Bobr
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2302
Registrován: 08.01.2006 13:09

10.08.2006 22:05

zdravím
chtěl bych pořídit hradla . zatím jsem vybral možnost ProChrono DIGITAL nebo CED MILLENIUM. Může někdo napsat zkušenosti s těmito hradly? a nebo klidně i s jinýma - potřebuji prostě a jednoduše znát pár názorů než se rozhodnu. Mnou vybraná hradla neberte jako dogma - je potřeba se dopátrat ideálního poměru výkon/cena :?: :idea:

chtěl bych je na laboraci nábojů do pistole a revolveru

Předem dík za jakékoli info Bobr

Shiva
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 1578
Registrován: 09.06.2004 20:20
Bydliště: ln@sniper.cz

10.08.2006 22:46

Myslím, že to je jedno. Osobně bych dal přednost CED.

Uživatelský avatar
4mike
saigaholic
 
Příspěvky: 6533
Registrován: 28.11.2005 15:49
Bydliště: Brno

10.08.2006 23:45

Shivo
neměl by jsi jedny skladem ??

Shiva
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 1578
Registrován: 09.06.2004 20:20
Bydliště: ln@sniper.cz

11.08.2006 0:08

Neměl, ale ted uzavírám objednávku.

Shiva
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 1578
Registrován: 09.06.2004 20:20
Bydliště: ln@sniper.cz

11.08.2006 0:10


Uživatelský avatar
4mike
saigaholic
 
Příspěvky: 6533
Registrován: 28.11.2005 15:49
Bydliště: Brno

11.08.2006 0:30

tohle bych miloval ale asi je to zbytečně vymazlený oproti tomu co bych reálně využil
http://www.grafs.com/product/8920
ale tohle by se mi hodilo, pokud bys byl tak laskav
http://www.grafs.com/product/2152

Uživatelský avatar
Bobr
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2302
Registrován: 08.01.2006 13:09

01.09.2006 15:36

našel by se v okolí Jihlavy někdo kdo by byl ochoten změřit střelivo na hradlech ? ( za mírný úplatek ) nebo půjčit hradla ? ale to bych už asi chtěl moc co ? no když tak info do PM díky Bobr

glock69
 
Příspěvky: 522
Registrován: 27.12.2005 22:36
Bydliště: UH

21.01.2007 13:51

Máte někdo zkušenost s těmito hradly?

http://www.smartreloader.com/alpha-chrony-p-2181.html

glock69
 
Příspěvky: 522
Registrován: 27.12.2005 22:36
Bydliště: UH

21.01.2007 13:52

Máte někdo zkušenost s těmito hradly?

http://www.smartreloader.com/alpha-chrony-p-2181.html

Shiva
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 1578
Registrován: 09.06.2004 20:20
Bydliště: ln@sniper.cz

21.01.2007 14:11

Alfa model jsem nepoužíval, protože má malou paměť. Dlouho jsem používal model Beta. 6 serii po 10 v paměti. Pro běžné potřeby výborné a skladné. Trochu nepohodlné ovládání. Teda pokud je používáš několikrát za týcden, tak si sekvence budeš pamatovat, pokud jednou za měsíc, tak manual s sebou.
Přehled výrobků
http://www.shootingchrony.com/products_SCMMCM.htm

Vadilo mi, pro mé potřeby, v případě špatného měření, že hradla vykazovala pouze Err a nic více. Přešel jsem na Oehler s třemi čidly.
podstatně přesnější, ale zase úplně blbý. Musíš vše psát, pokud si nekoupíš verzi s printrem nebo tu profi s počítačem. Používám je opravdu jen na přesné měření a jako kontrolni.
http://www.oehler-research.com/model35.html

Běžně používám tyhle

http://www.cedhk.com/show.php/Object29

Uživatelský avatar
tom
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 1721
Registrován: 13.09.2006 19:55
Bydliště: Praha 10

21.01.2007 17:42

Předem se omlouvám za dotaz trochu mimo. V jaké vzdálenosti u pušky měřit rychlost V0, V2.5 nebo stačí V5. A je potřeba ještě měřit V100?

Uživatelský avatar
alfonss
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 5649
Registrován: 22.11.2005 20:24
Bydliště: Brno-venkov

21.01.2007 17:44

pokud se nebojíš o hradla :)

Další

Obsah fóra / Zbraně / Optika, Příslušenství

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník