-
SW_FOX - Grafoman
- Palinak
- Nový uživatel

My tady za mlakou taky mame radi 858s

tady je video z minulorocny polovacky kde sme si trocha zastrilely z 858s.
neni z editovany but hope you enjoy.
http://iis.infratek.com/58/strelba3.avi
cheers a zbytek fotek z polovacky http://iis.infratek.com/hunting/index.htm
-
Navon du Sandau - Častý návštěvník
-
Mimochodem je tu nekdo, kdo ma na czh/858 jak optiku, tak kolimator, a je schopnej srovnat jestli s tou optikou strili na tu rekneme stovku znatelne lip? Jak to pozoruju docela me to svadi dat si tam nejakou tu montaz, na druhy strane si zase rikam, abych z toho neudelal zas moc velkou opicarnu.
Da se s timhle strelivem neco trefit i na vetsi dalku, nez 100m? Zkousel to nekdo?
Abych predesel nejakejm omylum, nemyslim si, ze by se z toho dala udelat odstrelovacka, jen me zajima, jak je ta flinta vlastne presna a ucinna.
Da se s timhle strelivem neco trefit i na vetsi dalku, nez 100m? Zkousel to nekdo?
Abych predesel nejakejm omylum, nemyslim si, ze by se z toho dala udelat odstrelovacka, jen me zajima, jak je ta flinta vlastne presna a ucinna.
-
EL PANELL - Častý návštěvník
Navon: Já sundal jenom bakelit z nadpažbí a weawer přidělal rovnou na ten plech. A vidíš muchu krásně, jako kdyby tam žádnej weawer nebyl.
A na 100 a 300 jsem střílel zatím otevřenejma. Na těch 300 to má podle mě už moc velkej rozptyl, ale terč trefíš - já neumím střílet
. S kolimátorem jsem se k tomu zatím nedostal.Ale chystám se do Světnova za 2 -3 týdny,tak vemu sebou foťák a potom sem napíšu, jak to dopadlo.
P.S. : Na větší dálku (nad 100m) jsou dělaný jiný zbraně, než útočné pušky, ale chápu, že je každý zvědavý co dokáže. Střelec i zbraň.
A na 100 a 300 jsem střílel zatím otevřenejma. Na těch 300 to má podle mě už moc velkej rozptyl, ale terč trefíš - já neumím střílet

P.S. : Na větší dálku (nad 100m) jsou dělaný jiný zbraně, než útočné pušky, ale chápu, že je každý zvědavý co dokáže. Střelec i zbraň.
- Animal
No konecne mam pusku kompletnu
Adapter na harrisky vyzera detailne takto:
Dufam, ze mi to nevymlati to predpazbie ako sa to stalo Korbenovi
Dal som z toho teraz cez vikend cca. 100 ran a vyzera ze je to bez problemov. Uvidim co to povie na viac ran.
Inak k problemu strelby s inline pazbou cez mechanicke mieridla, bez licnice sa da za to poskladat, weaver kryje spodnu tretinu musky, strielat sa s tym da, aj ked viacmenej nudzovo. S kolimatorom (mam tubusovy 40mm) bez licnice je to presne na oko, to iste s optikou a s licnicou, takze spokojnost. Musim sa niekedy vyhrabat na dlhsiu strelnicu a vyskusat to na 100m, to bude tak asi maximum, na ktore sa s tou puskou da rozumne strielat. Na 50m je to skvela zabava, co uplne splna ucel hracky

Adapter na harrisky vyzera detailne takto:

Dufam, ze mi to nevymlati to predpazbie ako sa to stalo Korbenovi

Inak k problemu strelby s inline pazbou cez mechanicke mieridla, bez licnice sa da za to poskladat, weaver kryje spodnu tretinu musky, strielat sa s tym da, aj ked viacmenej nudzovo. S kolimatorom (mam tubusovy 40mm) bez licnice je to presne na oko, to iste s optikou a s licnicou, takze spokojnost. Musim sa niekedy vyhrabat na dlhsiu strelnicu a vyskusat to na 100m, to bude tak asi maximum, na ktore sa s tou puskou da rozumne strielat. Na 50m je to skvela zabava, co uplne splna ucel hracky

- Palinak
- Nový uživatel
- Hand
- Pravidelný návštěvník
-
Montaze na sa 58
Bylo by mozne, kdyby tu majitele montazi na optiku bezne dostupnych u nas sepsali, co maji a jake maji zkusenosti? Priznam se, ze me to fakt svadi. Znova opakuju, ze vim, ze sa 58 neni a nikdy nebude zadna odstrelovacka, ale proste me laka zjistit, kde jsou vlastne hranice moznosti te flinty.
Preferujete bocni montaz typu sajga, nebo nejakou nad krytem zaveru s deflektorem hilzen? Jsou bocni montaze vyrazne horsi?
Preferujete bocni montaz typu sajga, nebo nejakou nad krytem zaveru s deflektorem hilzen? Jsou bocni montaze vyrazne horsi?
- Animal
Ja mam bocnu montaz typu Saiga alebo AK, teda nie Dragunov. Je to taka jednoducha kolajnica, nasuva sa na to optika POSP, ktora sa zaisti otocenim packy, ktora stiahne "celuste" na optike. Skusenosti s tym mam dobre, nahodim optiku a striela to podla kriza
takze nastrel to drzi, teda ak sa da pri tejto puske o tom hovorit.

- Palinak
- Nový uživatel
Hand píše:To Palinak:
Z fotografie se zdá, že puškohled je posazený dost dozadu - nevadí to při míření a střelbě ? Tenhle problém jsem měl u Saigy s originálním puškohledem (vypadá podobně jak ten na fotu).
Pri te GP pazbe je to tak akurat. Zkratci pazbou by to neslo.
ve stredu jedeme na tejden do hor na medvede (takzvane pokoj od nasich polovicek) tak udelam vice fotek pri strelbe a taky range report na 100 - 200 + metru ....presnost atd...
- JSpalek
- Nový uživatel
Kde sehnat SA 58 V?
Zdravím všechny, poraďte mi, nemůžu nikde sehnat SA58 V -se sklopnou pažbou - samozřejmě s úpravou na jednotlivé výstřely. Všude jsou pouze Tacticaly 858 s pevnou či úpravou pažbení v plastu od Pro Arms.
Děkuji...budou vůbec?:)))
Děkuji...budou vůbec?:)))
-
glock1719 - Příspěvky: 8120
- JSpalek
- Nový uživatel
-
glock1719 - Příspěvky: 8120
-
Frank - Pravidelný návštěvník
- Igráček
- Nový uživatel