- pavelhorak
- Pravidelný návštěvník
Miras
lišta od p. Rudolfa se přestala zřejmě dělat z důvodu dodo a nedotaženosti. Měl jsem s ní problém co se týka rozměrů a roztečí picattiny - nedodrženy, montáž měla vpředu vertikální pohyb - nemožnost nastřelit.Hylzny se odrážely od lišty zpět a sekaly se. Skoro vše jsem vyřešil, ale spolehlivost není jako bez lišty, tak 2 seknutí z 50 ran.
lišta od p. Rudolfa se přestala zřejmě dělat z důvodu dodo a nedotaženosti. Měl jsem s ní problém co se týka rozměrů a roztečí picattiny - nedodrženy, montáž měla vpředu vertikální pohyb - nemožnost nastřelit.Hylzny se odrážely od lišty zpět a sekaly se. Skoro vše jsem vyřešil, ale spolehlivost není jako bez lišty, tak 2 seknutí z 50 ran.
- Marksman
- Nový uživatel
vdaka za odpovede
to fredy: ja som to tu cital len som bol prekvapeny pretoze co som sa bavil s vlastnikmi Tacticalu (u nas) na strelnici tak mi vsetci svorne tvrdili, ze su to nepouzivane casti z ktorych ich CZUB sklada
Hold asi si to len mysleli.
Takze momentalne mi je jasne (kedze je to vsetko vlastne uz pouzivane len s novym naterom), ze nevyvalim 8500Sk za novy Tactical ak mam moznost kupit 4 rocny za 6000Sk. Ono totiz 8500Sk je najlacnejsi novy, aky som u nas po obchodoch nasiel.
to fredy: ja som to tu cital len som bol prekvapeny pretoze co som sa bavil s vlastnikmi Tacticalu (u nas) na strelnici tak mi vsetci svorne tvrdili, ze su to nepouzivane casti z ktorych ich CZUB sklada

-
jomekabi - Příspěvky: 2011
- Bydliště: Tábor _______________________ člen sdružení LEX | http://www.gunlex.cz
Ano, akorat ten "novy" mas s dvouletou zarukou. Ale pokud ten z druhe ruky neni vymlaceny, tak usetris a aspon vis, ze je uz zajety. Vsechno ma sve pro a proti. Ja taky koupil jeteho a nelituji. V pocatecnim nadseni jsem z nej strilel hodne, ale ted uz moc ne, tak aspon nemusim litovat, ze mi hnije v trezoru nova zbran. 

- Marksman
- Nový uživatel
...vymlateny nie je. Som ho uz skusal aj presnost na 100 metrov ma dost prekvapila. Skoro rovnake sustrely ako s dlhym Mosinom a to ma tactical kratsi lauf aj zamernu. Mna len prekvapila ta opotrebovanost na vnutornych plochach. Pripadalo mi to ako sapik zo ZVS. Tak som na vlastne oci zistil, ze to nebude montaz novych dielov. Kupim ho.
-
Morpheus - Nový uživatel
Já jsem kupoval nový Tactical před pár týdny a všechny části vypadaly neopotřebovaně…
A teď perlička. Dnes jsem se zastavil u jediného puškaře, který u nás v Ústí funguje a zeptal jsem se ho, jestli na mé pušce odstraní „hermexefekt“. A on se mne zeptal, co to je.
Když jsem mu to popsal, odpověděl, že to je tedy divné. Prý těch Tacticalů prodal už 8 a nikdo prý si na nic nestěžoval…
Tak jsem mu řekl, že se poptám, co by se s tím mělo dělat a raději jsem rychle vycouval…

A teď perlička. Dnes jsem se zastavil u jediného puškaře, který u nás v Ústí funguje a zeptal jsem se ho, jestli na mé pušce odstraní „hermexefekt“. A on se mne zeptal, co to je.

Tak jsem mu řekl, že se poptám, co by se s tím mělo dělat a raději jsem rychle vycouval…

-
fredy - Pravidelný návštěvník
- Jack
- Občasný návštěvník
Já jsem kupoval Tacticala tak před dvěma rokama a zrovna jsme chytil nějakej odpad.Hlaveň byla hodně vylítaná a dokonce jsem z hrůzou zjistil že je nafouklá u ústí .Závorník,píst a závora nová, vše ostatní důkladně opískované aby na první pohled nebylo vidět skutečné opotřebení...ani nebyli schopni pří pískování nacpat hadr do komory takže mi to dělalo krásnej otisk na nábojnicích.Poslal jsem ho do světa a koupil FSN a spokojenost
-
- Jack
- Občasný návštěvník
-
gunman - Častý návštěvník
tak nevím - vy si koupíte novou věc, která nefunguje a místo toho, abyste to reklamovali u prodejce a ten následně u výrobce, tak to necháte prznit místníma puškařema,čímž automaticky ztrácíte záruku nebo to prodáte dalšímu chudákovi
858taktikal prodáváme jako novou zbraň a všem to říkám - a když jim na tom něco nefunguje, tak to prostě přinesou a posílá se to výrobci zpět
858taktikal prodáváme jako novou zbraň a všem to říkám - a když jim na tom něco nefunguje, tak to prostě přinesou a posílá se to výrobci zpět
-
Morpheus - Nový uživatel
Máš pravdu gunman. To je standardní postup. Já jsem se puškaře jen zeptal... 

Naposledy upravil Morpheus dne 28.09.2009 13:19, celkově upraveno 1
-
-
gunman - Častý návštěvník
- jiruszde
- Občasný návštěvník
Stranová montáž pro optiku na 858
Ahoj,
máte někdo zkušenost s touto stranovou montáží pro optiku na 858?
http://www.zbrane.cz/detail.php?id=126
Prodává ji také Hubertlov.
Zároveň mě zajímá, zda neexistuje nějaká jiná varianta montáže pro optiku na 858 než pomocí vrtání otvorů do zbraně (zakrývá to výrobní číslo, člověk s tím musí k puškaři atd...) . Všechno, co jde na nadbažbí je na optiku příliš daleko.
Díky
máte někdo zkušenost s touto stranovou montáží pro optiku na 858?
http://www.zbrane.cz/detail.php?id=126
Prodává ji také Hubertlov.
Zároveň mě zajímá, zda neexistuje nějaká jiná varianta montáže pro optiku na 858 než pomocí vrtání otvorů do zbraně (zakrývá to výrobní číslo, člověk s tím musí k puškaři atd...) . Všechno, co jde na nadbažbí je na optiku příliš daleko.
Díky
- SINCITYMAN
- Moderátor
-
MAO - Pravidelný návštěvník
-
Babyman - Častý návštěvník
-
MAO - Pravidelný návštěvník
- jiruszde
- Občasný návštěvník
Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Samonabíjecí a vojenské / klony vz. 58