Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší. Příspěvků: 30 • Stránka 1 z 21, 2  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 11.03.2010 18:26 
Sponzor serveru
Sponzor serveru
Chcem poprosiť o pomoc v oblasti pre mňa úplne cudzej (revolvery) - na fotke vidieť na čele valca okolo ústia každej komory čierne krúžky, ktoré nejdú dole ani po máčaní v Brunoxe ani v benzíne a ani zbežným pritlačením mosadznej kefky (žiadna stopa po štetinách na tých čiernych krúžkoch nezostala) - ide o singleaction revolver na westernovú streľbu v ráži .45 LC.

Môže to tak byť na novej zbrani?

ďakujem.

Obrázek

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 11.03.2010 19:03 
Sponzor serveru
Sponzor serveru
Na používané je to normální jev na nové to značí , že byla v prodejně testována.

Offline Profil  

PříspěvekNapsal: 11.03.2010 19:30 
Častý návštěvník
Častý návštěvník
Nebo v továrně nastřelena...

Offline Profil  

PříspěvekNapsal: 11.03.2010 19:35 
Sponzor serveru
Sponzor serveru
Podle tech stop nešel ven jen jeden válec.

Offline Profil  

PříspěvekNapsal: 11.03.2010 19:41 
Častý návštěvník
Častý návštěvník
Mám Rugera kupovanýho jako novýho a tyhle stopy na nerezu vzniknou hodně rychle. Pokud je to od renomovanýho prodejce, zbraň jinak bez známek opotřebení a poškození, v krabici s manuálem a nástřelným listem, neřešil bych to.

Offline Profil  

PříspěvekNapsal: 11.03.2010 20:22 
Sponzor serveru
Sponzor serveru
Na Alaskanu se to utvořilo po cca 50 ranách plnotuků.

Offline Profil  

PříspěvekNapsal: 11.03.2010 22:01 
Častý návštěvník
Častý návštěvník
uplne normalne. mne sa to zacalo robit na novom nerezovom rugri .357m po 50 ranach tiez. robi sa mi to aj na cernenom rugri ibaze na rozdiel od nerezu to na cernenom valci az tak nebije do oci. staci dobre "napustit" balistolom a riadne osudlat mosadznou kefkou a vacsina zlezie. je to trochu fuska ale da sa. ja sa s tym uz ale moc nepaprem. nechce sa mi to drhnut po kazdej seanse. celo valca len jemne precistim a vacsie drhnutie robim len raz za cas.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 11.03.2010 22:37 
Sponzor serveru
Sponzor serveru
dakujem, aj ked ste ma nepotešili, 50 ran nie je nova zbran.

:!: a najma to svinstvo nejde dole. :!:

Uvidim, co sa bude dat robit u predajcu, lebo to nie je jedina vec, ktora sa mi nezda.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 12.03.2010 0:18 
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
momentalneanonymny: Pokud Ti ty kroužky vadí, kup si speciální tkaninu na olovo. Párkrát při normálním tlaku prstů přejedeš válec a kroužky jsou fuč. Pro ilustraci jsem vyčistit okolí jedné komory - viz fotka. Koupit můžeš zde: http://www.alliancze.cz/tkanina-na-cisteni-strelnych-zbrani-od-olova-proshot-lead-clean-gun-cloth-1ks/d-69240/
Příloha:
válec.jpg
válec.jpg [ 86.88 KiB | Zobrazeno 21 krát ]

Online Profil  

PříspěvekNapsal: 12.03.2010 1:42 
Sponzor serveru
Sponzor serveru
Ja souhlasim s momentalneanonymnim. Jeden nebo dva valce to nejsou, to je minimalne 50 ci vice vystrelu, coz neni nova zbran.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 12.03.2010 8:28 
saigaholic
anonymny
neřešil bych to, pravděpodobně si to jen někdo vyzkoušel, je to nové, čili má to plnou záruku

g-relax
ta utěrka je prostě užasná :!:

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 12.03.2010 9:08 
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
Koupil jsem podobně zbraň jako novou - povrch a vnitřek byl špicově čistý - to že si s ní asi někdo "hrál" více než ve fabrice jsem si jako tehdejší laik nevšiml. Když mi to došlo už byla delší dobu přihlášená - tak jsem se na to už vykašlal s tím že mám 2roky zár. Už ji mám třetí rok. Občas si na to vzpomenu :( - ne že by mě to nevadilo ale je fakt že funguje už několik tis ran bez problémů.

Ještě taková drobnost - jak je to s životností té útěrky neb to vypadá fakt dobře

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 12.03.2010 12:07 
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
Vypadá to tak, že si s ní někdo musel na střelnici pěkně zařádit " zašántiť" možná sám prodejce nebo jeho známý....když jsem já koupil nový revolver, byl po tlakovkách v Belgii profesionálně vyčištěn, na válci nebylo ani stopy pa očouzení. Ale ani v tvém případě to nikterak nesnižuje hodnotu zbraně, rozhodující jsou vůle na válci, časování, bezchybný chod mechaniky. Jsou to kouzelné zvuky co tyhle revolvery dokáží vyloudit při otáčení válce....

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 12.03.2010 14:20 
Častý návštěvník
Častý návštěvník
Ta tkanina - pouze rozpouští to olovo? Nemá to nějaké abrazivní účinky? Bylo by to použitelné na vývrty?

Ad obrázek od momentalneanonyma - připadá mi, že některá ta očazení naznačují ne zcela dobrou souosost komory a hlavně. Nebo se mi to zdá?

Offline Profil  

PříspěvekNapsal: 12.03.2010 14:51 
Moderátor
Moderátor
Vždyť tam píšou : lze zachytit do vytěráku....

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 12.03.2010 17:47 
Sponzor serveru
Sponzor serveru
Grimpo píše:
T
Ad obrázek od momentalneanonyma - připadá mi, že některá ta očazení naznačují ne zcela dobrou souosost komory a hlavně. Nebo se mi to zdá?

čo to znamená ta nesouosost komory a hlavne? Vidiet to najviac na komore na 5. hodine?
je to fotené trochu šikmo, je tam aj odlesk svetla z lampy či blesku na pravej strane, bol to trochu problem to riadne vsetko nasnimat na antikore vnutri pri umelom svetle pre amatera, ale to asi nemas na mysli?

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 12.03.2010 18:01 
Častý návštěvník
Častý návštěvník
Jj, na 5, 7, a 9 hodině mi to očouzení přišlo "vyosené". Ale právě že jsem neměl jistotu a světlo udělá hodně.

Offline Profil  

PříspěvekNapsal: 12.03.2010 19:43 
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
pekoz: k životnosti - je to jednorázovka. Tkanina je napuštěna hodně účinnou látkou a co setřeš z nerezu zůstane na té tkanině, postupně je černější a černější. Tkaninu jsem po vybalení rozpůlil, až jsem první půlku zaprasil, tak jsem ji nastříhal na proužky. Ty se hodí na čištění špatně dostupných míst a hlavně na vyšůrování hlavně. Protáhl jsem zdánlivě naprosto čistou hlaveň a proužek byl černý jako bota.

Grimpo: žádné abrazivo, je to "čistá" chemie

Ta fotka byla narychlo při umělém osvětlení, takže to není tak patrné. Mám zpátky alaskana po opravě , přes víkend jej otestuju a potom bude fotečka jako víno.

Online Profil  

PříspěvekNapsal: 12.03.2010 21:41 
Častý návštěvník
Častý návštěvník
Jomekabi, nechápu to, že zbraň po 50 výstřelech není nová ( auto pokud vím taky nedostaneš s 0km ). U nástroje, kterej má vydržet tisíce výstřelů mi připadá 50 ran jako směšná hodnota. Osobně si myslím, že to mohli udělat i v továrně např. při namátkové kontrole nebo nastřelení zbraně. Podle mě, kdo si koupí revolver z nerezu, musí počítat s patinou, která mě se líbí a nic necídím a nekupuju speciální přípravky, lepší je stílet, než leštit. momentalneanonymny být tebou tak nic neřeším a střílím, zbraň je v záruce tak jako tak.

Offline Profil  

PříspěvekNapsal: 12.03.2010 22:53 
Sponzor serveru
Sponzor serveru
Ale jo, je jako nova, na zivotnosti ji to samozrejme neubralo. ALE: na to, aby ve fabrice udelali nastrelny terc, staci z toho vysypat jeden valec. Jedna-li se o nastavitelna miridla, no dobre, tak dva, mozna tri.

Pokud si s tim revolverem hral obchodnik (ze to delaji, vim najisto), tak mohl mit aspon tolik slusnosti, aby ho vycistil. No a otazka nova / nenova zbran: Kdyz si koupim zbran, vysypu z ni 50 az 100 naboju a rozhodnu se ji zase prodat (takovych uz zdejsi burzou proslo!), budu muset slevit na cene, i kdyz prodavam vlastne novou zbran. Proc bych si ja nemohla "pohrat" se zbrani a pustit ji dal beze ztraty, kdyz obchodnik muze? Jak jsem jiz rekl, mel ji aspon vycistit, aby to nebylo tak okate.

Offline Profil E-mail  

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  Příspěvků: 30 • Stránka 1 z 21, 2  Další