-
M M - Pravidelný návštěvník
Re: AR15-spoušťák
To moje NFA ma trochu hrbolaty chod (co u 8" na kropenie nevadi), takze neviem ci by to pruziny vyriesili, vyskusat to samozrejme mozem. Chcem to skor na mierenku - planujem kupit este 16" na trening s otvorenymi meridlami, kedze sa mi to zapacilo s .223 - akurat to zacalo liezt do penazi. Ten EDT je vyslovene fajn - pokial je nieco cenovo ekvivalentne vhodne pre PCC, rad si necham poradit, pokial treba priplatit, tak to holt skusnem. Ale na uvod mozem skusit tie pruziny a uvidime.
@Rendy - chcem sa vyhnut zbytocnemu zatazovaniu zapalniku / pinov / spustaku. Preto sa najprv pytam. Pisem ze som v ARkach zaciatocnik.
@Rendy - chcem sa vyhnut zbytocnemu zatazovaniu zapalniku / pinov / spustaku. Preto sa najprv pytam. Pisem ze som v ARkach zaciatocnik.
-
ufo - Moderátor
Pruziny a zalesteni pomuzou, ale rozhodne to nebude na mirenku.
Nejsem priznivec doublestage, mam na vsech single - Geissele, Hiperfire 24C.
U spoustaku odchazeji piny.
Za entry level bych povazoval nektere modely CMC. Ale je jich urcite vic.
Budes se motat u 5k+
Nejsem priznivec doublestage, mam na vsech single - Geissele, Hiperfire 24C.
U spoustaku odchazeji piny.
Za entry level bych povazoval nektere modely CMC. Ale je jich urcite vic.
Budes se motat u 5k+
-
Titanove piny uz mam. CMC 3.5lb mam na druhej .223, tiez je to fajn - co som ale videl CMC PCC variantu, tak je to nejakych 7-8k. Pokial bude raz za cas treba vymenit piny / zapalnik tak holt to budem brat ako spotrebak. Nahrabem este nejake informacie a uvidim, kazdopadne vdaka za informacie, chcel som sa vyhnut nejakej blbosti hned na uvod
.

-
ufo - Moderátor
Na PCC(blowback) jsem menil uz nekolikrat pin pod kladivem.
Nerupne ti casteji zapalnik ale urco repulska.
Hiperfire ma novy modely vyslovene pro PCC, treba starsi pujdou cenove dolu...
Nerupne ti casteji zapalnik ale urco repulska.
Hiperfire ma novy modely vyslovene pro PCC, treba starsi pujdou cenove dolu...
-
Tak som to vyskusal (Hiperfire EDT Sharp Shooter + 8" NFA AR 9mm).
Predosly tyzden prvy pokus - polovicu casu to strielalo 3-5 ranne davky, obcas kladivo dolu za zaverom. Doma som nastudoval a odhadol som to na slabu (.223) pruzinu prerusovaca a hodil tam original.
Dnes dalsi test - prvych 30 ran po vybaleni bez zavady, potom zbran par minut stala (presuval som terce na 50 a 100m) a zacalo to zavadit - co rana, to kladivo dolu. Strielal som svoje prebijane, takze som na zaver vyskusal jeden zasobnik co som mal fabricke S&B, tie sli bez problemov. Takze pocitam ze na danu teplotu (-7oC, vietor) to boli asi slabe naboje (~7.3gr D0371, 125gr Ares, OAL28.4). Uvidime v sobotu. Keby som to rozchodil, potesilo by to, ta spust je velmi slusna za rozumne peniaze.
Predosly tyzden prvy pokus - polovicu casu to strielalo 3-5 ranne davky, obcas kladivo dolu za zaverom. Doma som nastudoval a odhadol som to na slabu (.223) pruzinu prerusovaca a hodil tam original.
Dnes dalsi test - prvych 30 ran po vybaleni bez zavady, potom zbran par minut stala (presuval som terce na 50 a 100m) a zacalo to zavadit - co rana, to kladivo dolu. Strielal som svoje prebijane, takze som na zaver vyskusal jeden zasobnik co som mal fabricke S&B, tie sli bez problemov. Takze pocitam ze na danu teplotu (-7oC, vietor) to boli asi slabe naboje (~7.3gr D0371, 125gr Ares, OAL28.4). Uvidime v sobotu. Keby som to rozchodil, potesilo by to, ta spust je velmi slusna za rozumne peniaze.
-
4mike - saigaholic
4mike píše:HIPERFIRE® knows of six safety selectors that will not work
with HIPERTOUCH® 24 series triggers:
Seekins Precision Ambi Safety (60 and 90 deg throws)
V SEVEN HYBRID 3 GUN/SPORT SELECTORS
Elftmann Slide Safety Selector
Talon Ambidextrous 45/90 Safety Selector – Tungsten Grey 2 Lever
BAD-CASS or BAD-ASS Short Throw Safety Selector
KE Arms Ambi Safety Selector (45/90 deg throws)
dnes bych k nim ještě doplňoval další, který jsou "na hraně" čili nejsou vyloženě špatný jen se někdy "nepotkají"
každopádně pojistka v NFA "z krabice" mezi ně patří
-
ufo - Moderátor
-
Harmitsch - Pravidelný návštěvník
Sehnal jsem pred casem TriggerTech AR15 Adaptable. Montaz, nastavovani bez problemu. Potreboval bych se zeptat zkusenejsich, jestli ma sroubek na zmenu odporu spouste nejak pojisteno (doraz...), abych ho pri snizovani odporu "nevytocil". Diky.
-
Vejr - Častý návštěvník
-
tom - Častý návštěvník
Kde hledat chybu když mi AR15 14,5" v 9luger se spoušťákem Hiperfire PDI kulometí? Střely okolo 124gr, navážka D32 4,1gr. STD brko a sestava bufer + závěr 588g.
- ludo
- Pravidelný návštěvník
-
tom - Častý návštěvník
Ten spoušťák jsem měl pujčenej s celým spodkem kde normálně předtím fungoval bez závad.
-
4mike - saigaholic
-
tom - Častý návštěvník
Napsal jsem to blbě, bylo to i s spůjčeným boltem, né s tím mým. Svůj jsem nezkoušel, protože byl spodek z Peruna a můj bolt nechtěl jít do trubky a přidíral se. Chtěl jsem si ten PDI spoušťák taky koupit, a teď jsem na vážkách.
-
tom - Častý návštěvník
Tak na jiném spodku to nekulometí, takže vyřešeno. Takže předtím si asi nerozuměly vršek a spodek od různých výrobců. 

Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Samonabíjecí a vojenské / klony AR