- selag
Re: "Střelecké" hodinky.
Mk : Mí "pražané" mi rozumí.
Pokud nevidím v jakém přijel autu, hodinky a boty hodně napoví s kým mám tu čest 

- Carlito
- Častý návštěvník
Můj bývalý šéf měl Omegy, Volvo za mega a něco, boty od krokodýla a většího debila jsem ještě nepotkal
. Takže člověka soudím podle chování a ne podle hodinek.
Já osobně dlouhá léta preferoval Festiny. Byly přesné, spolehlivé, ale povrchovka vydržela vždy jen asi tři roky, potom ty hodinky vypadaly jak ze sociálního ústavu. Proto jsem si koupil „pracovní“ hodinky za čtyři stovky a ty kromě mých zájmových aktivit vydržely i potřísnění osmiprocentní kyselinou
. Takže naprostá spokojenost. přiznávám ale, že když si musím vzít společenský oděv, tak plasťáky nechávám doma
.

Já osobně dlouhá léta preferoval Festiny. Byly přesné, spolehlivé, ale povrchovka vydržela vždy jen asi tři roky, potom ty hodinky vypadaly jak ze sociálního ústavu. Proto jsem si koupil „pracovní“ hodinky za čtyři stovky a ty kromě mých zájmových aktivit vydržely i potřísnění osmiprocentní kyselinou

-
MK - Pravidelný návštěvník
carlito: nejde o souzení člověka, ale o odhad "protivníka" při jednání (odhad, který se dá samozřejmě tímto i velmi dobře navodit jak zrovna člověk potřebuje, tzn. ne vždy je pravda to co vidíš / nebo tak vypadá, když tě budu chtít přesvědčit o tom, že jsem buran, tak si klidně ty digitálky k obleku vezmu
). Samozřejmě máš pravdu, že soudit (pokud vůbec soudit) člověka po lidské stránce podle toho nemůžeš...
ale z5 k tématu: tady: www.chrono24.com se dají najít pěkné kousky za pěkné ceny...takové mobile.de na hodinky

ale z5 k tématu: tady: www.chrono24.com se dají najít pěkné kousky za pěkné ceny...takové mobile.de na hodinky

-
jomekabi - Příspěvky: 2011
- Bydliště: Tábor _______________________ člen sdružení LEX | http://www.gunlex.cz
admix píše:Pro nekoho je to styl, jako pro nas zbran u pasu
Jenomze zbran je zivotni nutnost, kdezto hodinky jsou zbytecnost.

-
Phantom - Častý návštěvník
Já byl vždycky okouzlený "kinetickými" kalibry - takže jestli se letos přemluvím, tak bych si mohl pořídit nějaké Seiko Kinetic.
- selag
Tak sem zbaběle vyměnil vyhlédnotou hodinkovou nádheru za Manurhin MR 88 S v 9x19. Škoda, že člověk nemůže mít všechno
Najednou 

- Gdevatenáctka
- Pravidelný návštěvník
Gdevatenáctka píše:Mně letos byly " naježeny "moc pěkné hodinky, které jsem si hodně přál - Wenger Commando Big Crown.
Snad přežijí hodně ran![]()
Musím přiznat, že zatím jsem nadšen. Moc příjemně se nosí, dobře vypadají a ta přesnost... co jsem je seřídil tak nulová odchylka. O quartzkach se píše beěžně 0,5 sekundy na den, ale uz mě je pořád stejný čas.

Jedině z luminiscenčních ručiček jsem mírně zklamán. Čekal jsem že budou svítit " pravidelně", ale funguje to jen po " nasvícení " lampou tu následující noc. Denní světlo nestačí, ale tak je tomu možná u všech hodinek tohoto typu. Musí se vždy nasvítit, nevíte?
-
xjam - Občasný návštěvník
Nasvítit se musí. Nasvícení normálním denním světlem do noci nevydrží. Ale pokud je nechám chvilku na nočním stolku u lampičky, než se pomazlím a uložím svou čhézetu do šuplíku, tak nad ránem ještě svítí. Mám tyto (casio EF-508D) a jsem nadmíru spokojen. Jen to chce nešetřit na výměně baterie a svěřit to odbornému servisu, kde následně provedou tlakovou zkoušku a vystaví potvrzení, že výrobcem deklarovaný tlak snesou.
-
Biggles - Častý návštěvník
Záleží na použité látce (luminova, superluminova, atd.). Jediné spolehlivě svítící celou noc jsou hodinky s tritiovými trubičkami (Luminox, Traser, atd.). Nicméně například moje Archimede jsou s trochou snahy čitelné celou noc i bez předchozího nasvícení, výtečně svítí např. Seamastery od Omegy, většina Fortisů a z levnějších třeba "potápky" od Seika (Monster, atd.).
-
Missak - Častý návštěvník
tak nevím co je v těch mých, já svoje nestřelecké Tissoty sundávám z ruky jen na badminton, o nějakém úmyslném nasvěcování nemůže být řeč, večer mi svítí jen slabší úsporka (pokud nepotřebuji víc světla) a ještě ráno svítí celkem silně. a to za normálních okolností je mám většinu dne schované pod rukávem. 

-
Já tedy hodinky nesundávám ani na badminton (pravda, prohodím automaty za pracovní Luminoxy) a také nenasvěcuji a přitom jsem schopen odečítat čas i ráno, ale skutečně dosti výrobců nemá luminiscenci nikterak fungující.
-
trabi_fun - Častý návštěvník
Predloni mi byly najezeny Trasery viz link.
http://www.traserh3watches.com/en/watch ... 5&watch=32
Nevim, jestli jsou to ty prave strelecke, ale zalibili se mi pri predvadecce microtecu pred par lety ve Svycarsku a jsem s nima spokojenej.
http://www.traserh3watches.com/en/watch ... 5&watch=32
Nevim, jestli jsou to ty prave strelecke, ale zalibili se mi pri predvadecce microtecu pred par lety ve Svycarsku a jsem s nima spokojenej.
-
Missak - Častý návštěvník
Biggles: no já je sundávám ne proto, že bych nevěřil, že to vydrží, ale jen z toho důvodu, že byť jsem pravák, nosím hodinky na pravé ruce a trošku volněji, tudíž by mi tam celkem zavazely
ale to už asi odbočujeme od tématu.

-
Maličko
Ale někdy by se mohl uspořádat dvojboj střelnice-badminton...........a klidně s hodinkama, ať nejsme OT 

-
jo71 - Občasný návštěvník
Už nějaký pátek mám Citizen Eco-Drive Pilot Radiocontrolled AS4050-51E. Nějaká ta stovka ran /.38, .45/ s nima taky padla.Nesundávám je vůbec, ani na noc. Zatím bez problémů.
Nasvícení je taky v pohodě, vydrží celou noc
Nasvícení je taky v pohodě, vydrží celou noc

- Přílohy
-
- Citizen Eco-Drive Pilot Radiocontrolled AS4050-51E.jpg (8.29 KiB) Zobrazeno 10839 krát
Naposledy upravil jo71 dne 14.01.2010 14:54, celkově upraveno 2
-
wolf - Příspěvky: 699
Nevim jak vy, ale ja kdyz uz je tak potreba v noci videt si bud rosvitim cifernik hodinek cely
a nebo mi holt staci ty lehce svitici body a rucicky 
Vzhledem k tomu, ze kdyz rosvitim cely cifernik da se to pouzivat jako baterka diky intenzite svetla, nemam problem ze bych si neprecet kolik je hodin

Vzhledem k tomu, ze kdyz rosvitim cely cifernik da se to pouzivat jako baterka diky intenzite svetla, nemam problem ze bych si neprecet kolik je hodin

-
trabi_fun - Častý návštěvník
Ja ty Trasery nesundavam temer vubec - na strileni (maj na konte peknejch par tisic ran a malorazkou strilim malokdy) ani na bendas (hraju kazdy tyden)... dokonce ani na kaceni v lese - pila ani na stipani - sekera.
-
Michal Grey - Nový uživatel
Já mám tyhle a jsou naprosto dostačující. Mají všechno co potřebuji od hodinek, proto jsem si je taky koupil

-
monccou - Pravidelný návštěvník
Já mám automaty Vostok-Europe ENERGIA II. (mám 96 kus z 999).
Výraz "extrémě robustní" je přesně vystihuje...prostě poctivá sovětská mašina.
Jsem s nima naprosto spokojen, ale nejsou to hodinky pro každýho. Průměr pouzdra je 45mm, řemínek má pouze 25mm na šířku a 5mm na tloušťku. 32-ti rubínovej strojek s datumkou v protinárazovém pouzdru, minerální sklo, povrchová úprava PVD... To všechno váží 0,312kg.

Od tý doby co je mám, mi ostatní hodinky příjdou jako hračky, protože nic neváží.
Výraz "extrémě robustní" je přesně vystihuje...prostě poctivá sovětská mašina.
Jsem s nima naprosto spokojen, ale nejsou to hodinky pro každýho. Průměr pouzdra je 45mm, řemínek má pouze 25mm na šířku a 5mm na tloušťku. 32-ti rubínovej strojek s datumkou v protinárazovém pouzdru, minerální sklo, povrchová úprava PVD... To všechno váží 0,312kg.

Od tý doby co je mám, mi ostatní hodinky příjdou jako hračky, protože nic neváží.
-
wolf - Příspěvky: 699
Asi vim o cem mluvis
moje Casio GW-1400DE-2A vazi sice jen 0.145kg ale i tak vetsina lidi nechape jak tak tezke mohu nosit a ja zase nechapu jak nekdo muze nosit ty "lehke" hodinky u kterych bych mel strach, ze se mi rozpadnou na ruce
Ty tvoje hodinky vypadaji skvele.

Obsah fóra / Střelectví / OFF TOPIC - MIMO TÉMA